AARON RUSSO OM GLOBALISTERNAS PLANER

EU_bankernas frågor_penningtvätt_finansiering av terrorism

Maj 2018


Aaron Russo var filmproducent som blev bekant med Nicolas Rockefeller och de utvecklade en vänskap. Efter ett tag  började Nicolas Rockefeller avslöja vilken plan som denna planets elit har. En del av denna plan var just RFID-mikrochipping i ett kontantlöst samhälle.  I nedanstående video så intervjuas Aaron Russo av Alex Jones från Infowars.

 

Aaron Russo: 

”Eliten vill ha en världsregering. Denna världsregering kommer att styras av bankindustrin. EU och Euron är en del av denna plan. Nu försöker de göra något liknande i USA som kommer att heta den Nordamerikanska Unionen. Eliten vill skapa en valuta som heter Amero. En del av elitens plan är även att alla ska ha ett RFID-microchipp inplanterat under huden. Eliten kommer att ta bort alla kontanter i samhället och alla pengar kommer att finnas i chippet (digital valuta). Det innebär att världsregeringen kommer att kunna ta pengar från ditt chippade bankkonto. De kan påstå att man har betalt för lite skatt och helt enkelt ta pengarna utan att man kan göra något. Och om du protesterar mot att de drar pengar från ditt konto så kommer de att stänga av ditt bankkonto. Du blir en slav.”

 

aaron russo_infowars_rockefeller_interview

Aaron Russo blir intervjuad av Alex Jones från Infowars.

“9/11 VAR PLANERAT”

”Elva  månader före 9/11 så berättade Nicolas Rockefeller att något stort skulle ske. Efter denna händelse så kommer USA att invadera Afghanistan – för att kontrollera de pipelines som finns där. USA kommer att invadera Irak för att ta kontroll över oljan och etablera en bas i Mellanöstern som blir en del av The New World Order. Vi kommer att föra ett krig mot terrorn där det inte finns någon egentlig fiende. Hela kriget mot terrorn är egentligen bara en stor bluff men det är ett bra sätt för amerikanska regeringen att kontrollera det amerikanska folket. 9/11 var gjort av vår egen regering och av folk inom vårt banksystem. De ville skapa skräck hos amerikanarna så att USA:s regering kunde kontrollera dem. Om någon säger att ”kriget mot terrorn” är en bluff så kommer de att göra allt för att motarbeta dig och idiotförklara dig.”

Relaterat:

Det globala banksystemet. David Icke förklarar:

jmm.nu banksystemet

Annie Lööf med i Rockefellers Trailaterala Kommission: 

jmm.nu Annie Lööf och Trilaterala Kommissionen

Rockefeller och Bilderberggruppen:

jmm.nu Bilderberggruppen

 

Photo

 

 

User:DickClarkMises [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Be the first to comment on "AARON RUSSO OM GLOBALISTERNAS PLANER"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.