FÖRSÖKER GEORGE SOROS SABOTERA BREXIT?

gloablism_george soros_open society foundation
gloablism_george soros_open society foundation_brexit_david icke_

Februari 2018

George Soros försöker nu påverka ännu ett val genom att han stöjder grupper som motarbetar brexit. I denna video så ger David Icke sin åsikt om George Soros och de senaste händelserna gällande brexit.

David Icke:

George Soros har nyligen donerat 800 000 pund till anti-brexit grupper i syfte att stoppa Storbritannien att lämna EU. George Soros är egentligen bara ansiktet utåt för den skuggregering som ligger bakom denna senaste attack mot brexit. Själva iden med Europeiska Unionen är att ta in så många medlemsländer som möjligt för att kunna uppnå kontroll över dessa länder från en centraliserad maktelit. Det sista som denna skuggregering vill är att Storbritannien lämnar EU eftersom Storbritannien då visar att det faktiskt är möjligt att lämna EU. Det finns givetvis många andra länder som även de vill lämna EU. Soros själv säger att han motarbetar brexit eftersom han “vill Englands bästa” vilket är rent nonsens.

george soros_brexit_globalism_open society foundation

George Soros i farten igen i syfte att försöka påverka demokratiska val. Nu försöker han stoppa brexit.

ARBETAR FÖR EN SKUGGREGERING
Jag har exponerat George Soros och allt han har gjort i kulisserna. Hur han har manipulerat land efter land. Hur han har stöttat dessa påhittade “folkets revolutioner”. Nu börjar även mainstream media rapportera om vad Soros egentligen sysslar med. Oftast presenteras Soros som en enskild figur för sina ideer men det stämmer inte, Soros har en arbetsgivare. Det som Soros pysslar med måste ses från ett bredare perspektiv.

Inom politiken så ser vi jävigheten. Det spelar ingen roll vilket parti som du röstar på, de flesta arbetar ändå för samma agenda. Vi har till exempel hört de löjliga påståendena att Ryssland har påverkat brexit-valet. Men att George Soros spenderar 800 000 pund för att påverka brexit spelar tydligen ingen roll. Att Soros sponsrar anti-brexit grupper är bara toppen på ett isberg. Jag har exponerat hans grupp Open Society Foundation under en lång tid. Soros och hans NGO’s (Non Governmental Organisations) har hjälpt till att stötta de så kallad “folkliga revolutonerna”. Till exempel den oranga revolutionen i Ukraina år 2004, Rosenrevolutionen i Georgien, den andra Ukrainska revolutionen (som var en kupp utförd av USA i syfte att placera deras lydhund Poroshenko på tronen).

ISCENSATTA REVOLUTIONER
Dessa “spontana” revolutioner stöttas, organiseras och sätts igång av Soros organisationer med Open Society Foundation som bas. OSF (Open Society Foundation) var involverade i den fabricerade Arabiska våren. Men om du invaderar land efter land militärt så kommer folket att reagera. Istället använder du dina tillgångar som får sätta igång det hela. I mina två senaste böcker så har jag citerat från amerikanska militära dokument där det står skrivet hur man startar folkliga revolutioner i syfte att uppnå regimbyte.

Organisationen Project for the New American Century hade en lista över länder i mellanöstern där de ville uppnå regimbyte. Denna lista blev offentligt år 2000. Är det en tillfällighet att de länder som denna amerikanska grupp villa ha regimbyte i är samma länder som Soros Open Society Foundation har varit aktiva i och skapat folkliga revolutioner. Open Society Foundation är starkt involverade i massimmigrationen till Europa som vi bevittnar just nu. Samma sak ser vi i USA.

GEORGE SOROS EXPONERAD I UNGERN
För inte så länge sedan så hade den ungerska regeringen en nationell kampanj mot George Soros där de avslöjade hans planer och berättade vilken fara han var för landet. Man kunde se affischer med George Soros ansikte överallt som exponerade hans avsikter och mål. Jag hittade en artikel skriven av professorn Frank Furidi där han påstår att folk från Soros organisationer hade skrytit hur de kunde störta regeringar och hur de ville stoppa brexit och få till stånd en ny omröstning.

De som kallar sig själva för “liberaler” stöttas av George Soros. Det är dessa liberaler som ligger bakom det som kallas för politisk korrekthet. Dessa liberaler pushar denna politikst korrekta agenda världen över. 1992 så spekulerade Geore Soros mot det engelska pundet vilket resulterade i en förlust på 3,4 miljoner pund för England. Den skuggregering som ligger bakom Soros manipulerar aktiemarknaden. De kan få marknaden att gå upp eller ned genom att de flyttar runt sina förmögenheter. Störtdykningar på aktiemarknaden sker inte av en slump.

Organisationer som har kopplingar till George Soros: Open Society Foundation, Institute for new economic thinking, Human Rights Watch, Amnesty International Ireland, Planned Parenthood Action Fund samt många fler.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

David Icke hemsida:

https://www.davidicke.com/

Photo

By Niccolò Caranti (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Be the first to comment on "FÖRSÖKER GEORGE SOROS SABOTERA BREXIT?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.