FRÅN SVERIGE TILL ABSURDISTAN (INGRID CARLQVIST)

Februari 2021

Jag har läst boken “Från Sverige till Absurdistan” (2018) skriven av Ingrid Carlqvist. Boken handlar om den skenande massinvandringen till Sverige med dess konsekvenser.

Carlqvist går in på när Sjöbo i Skåne hade folkomröstning om invandring år 1988 som resulterade i att Sjöbo-borna sade nej till fler invandrare. PK-Sverige reagerade på valresultatet, den svenska politikeradeln stod givetvis upp mot “de rasistiska skåningarna” och fördömde valresultatet.  Personen bakom Sjöboupproret, Sven-Olle Olsson,  uteslöts från Centerpartiet. 

sven olle olsson_sjöbopartiet_invandring

Bild ovan: Sven-Olle Olsson, Sjöbopartiet. 

ATT TA DÖD PÅ SVENSKHETEN

Carlqvist nämner det faktum att Sveriges etablissemang jobbar hårt för att  få bort bilden av Sverige som ett etniskt homogent land och istället ska Sverige bli en mångkulturell smältdegel.  Denna marknadsföring av mångkultur är något som man kan stöta på dagligen i form av invandrare i reklamen för svenska företag, organisationer, myndigheter med mera.  

Några exempel  är att Sveriges Television hade en mörkhyad lucia. När muséet Vikingaliv öppnades år 2017 i Stockholm kunde man bland annat läsa om “den blandning  och öppenhet för andra kulturer och etniciteter, den smältdegel av kultur som vikingarna hade”.  Och Sveriges Radio hjälpte till när en “expert” i samband med detta förespråkade “migration, nya kulturer och nya religioner i radion”. År 2017 tillsatte Regeringen Löfven Qaisar Mahmood (pakistanier) som ansvarig för Riksantikvarieämbetets kulturavdelning.  Mahmood har själv sagt att han känner sig osvensk och han vill att svenskheten ska omdefinieras. 

HUR BLEV SVERIGE EN MÅNGKULTUR

Carlqvist går in på hur själva iden till att Sverige skulle bli mångkultur kom till.  Idén till att omvandla Sverige till mångkultur startade med juden David Schwarz. Schwarz kom till Sverige på 50-talet och hade tidigare suttit i Hitlers koncentrationsläger. På 60-talet började Schwarz skriva om “utlänningsproblemet i Sverige” i tidningen Dagens Nyheter (Dagens Nyheter kom sedermera att bli den dominerande plattformen för denna kampanj ). Vad Schwarz menade var att utlänningarna i Sverige borde få behålla sin kulturella särart och att Sverige borde bli en flerkulturnation. Schwars lyckades engagera andra i kampanjen att Sverige skulle bli en flerkulturnation.

År 1966 mötte Schwarz Olof Palme och Tage Erlander där Schwarz förespråkade nödvändigheten att Sverige måste bli flerkultur. Palme var redan inställd sedan tidigare på att Sverige skulle bli mångkultur vilket han hade deklarerat i ett tal år 1965 där han pratade om att “svenskarna måste anpassa sig till en förändrad verklighet” och att “man inte kunde bygga murar mot omvärlden”.

År 1968 tillsatte regeringen Invandrarutredningen som öppnade upp för det svenska mångkulturella experimentet.  År 1975 klubbades det igenom i riksdagen att Sverige skulle bli mångkultur, inte en enda riksdagsledamot röstade emot och beslutet skrevs in i den svenska grundlagen. Detta beslut innebar även att invandrare fick samma sociala förmånar som det svenska folket.

david schwarz_invandring_mångkultur_ingrid carlqvist

Bild ovan: David Schwarz sådde fröet att Sverige skulle bli en flerkulturnation. 

Carlqvist undrar varför svenskarna självmant ger bort sitt eget land? Varför vill folk byta trygghet och en fredlig samvaro mot gruppvåldtäkter, skottlossningar och dessutom betala höga skatter för att betala kalaset?
 Samtidigt har mainstream media skrämt invånarna till tystnad genom att anklaga folk för rasister, intoleranta, och så vidare. 

från sverige till absurdistan_ingrid carlqvist_

 

MIN KOMMENTAR

Detta är ett axplock ur Ingrid Carlqvist bok “Från Sverige till Absurdistan” och jag kan varmt rekommendera boken för den som vill läsa om Sveriges inträde i mångkulturen. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Be the first to comment on "FRÅN SVERIGE TILL ABSURDISTAN (INGRID CARLQVIST)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.