FÖRENTA NATIONERNAS GRÖNA AGENDA

18/12-2016

Maurice Newman var rådgivare till den f.d. australienske presidenten Tony Abbott. 2015 så skrev Maurice Newman en artikel i en tidning där han sade att klimatförändringarna är ett knep av Förenta Nationerna för att kunna skapa en ny världsregering.

Maurice Newman skriver vidare att denna nya världsregering eller världsordning kommer att styras av FN. FN använder falska modeller som visar hållbara temperaturökningar eftersom FN vill få bort demokrati och istället implementera auktoritärt styre.

“95 % AV KLIMATMODELLERNA STÄMMER INTE”

Maurice fortsätter:

“Det är en väl dold hemlighet men det är så att 95 % av de klimatmodeller som sägs visa sambandet mellan mänskligt koldioxidutsläpp och global uppvärmning har visat sig, efter två decenniers stagnation av uppvärmning, vara felaktiga. Den verkliga agendan för FN är koncentrerad politisk auktoritet. Global uppvärmning är själva betet. FN är emot kapitalism och vill skapa en ny världsordning”.

När FN:s klimatchef Christina Figueres besökte Australien 2015 rekommenderade hon Australien att fasa ut kolproduktion eftersom hon anser att den förorenar. Figueres ska även ha sagt vid detta möte:

“Demokrati är ett dåligt politiskt system för att bekämpa global uppvärmning. Kina är den bästa modellen”.

Australiens dåvarande premiärminister Tony Abbott sade att Parismötet skulle misslyckas om världens ledare prioriterade att fokusera på att minska koldioxidutsläpp på bekostnad av ekonomisk tillväxt. Tony Abbott kallade vetenskapen bakom klimatförändringar för “svammel”. Tony Abbott stoppade även en lagförslag om kolskatt.

Referens

Russia Today: FN och klimatet

 

Be the first to comment on "FÖRENTA NATIONERNAS GRÖNA AGENDA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.