INGET SAMBAND MELLAN TRUMP OCH RYSSLAND

Februari 2018

Nu har man släppt rapporten  som handlar om den påstådda kopplingen mellan Trump och Ryssland.

Ord som kan vara bra att veta:

Memo = memorandum

DOJ = Departmen of Justice. Det amerikanska Justitiedepartement.

Fusion GPS = Fusion GPS är en firma som sysslar med att hämta in information och ge strategiska beslut till myndigheter, företag etc.

Devin Nune = den tjänsteman som släppte memot.

DNC =Democratic National Committe = Demokraternas högsta organ i USA.

Christoffer Steele = Före detta brittisk agent som ligger bakom dossiern (rapporten) som är grunden till utredningen om Trumps påstådda kontakter med Ryssland.

FISA = Foreign Intelligence Surveillance Act. FISA är hemliga domstolar som ger klartecken till avlyssning i händelse av misstanke om spionage på amerikansk mark.

James Comey = f.d. FBI-chef som Trump sparkade.

House Intelligence Committe = det organ som övervakar underrättelsetjänsterna i USA och där Devin Dunes är chef.

MEMORANDUM
 Av detta memo framkommer det att FBI avlyssnade en del av Trumps personal under valkampanjen. Själva anledningen till avlyssningen baseras på vad som verkar vara en fejkad rapport (Steele-dossiern) som även verkar vara ett rent  beställningsjobb. Hillary Clinton och DNC hade nämligen betalat Steele och Fusion GPS för att få fram denna rapport. Steele-dossiern var ett hopkok av Christoffer Steele, en f.d. brittisk agent med stor antipati mot Trump (här kan vi verkligen prata om att utländska krafter påverkade USA-valet, nämligen Storbritannien).  De tog Steele-dossiern till FISA för att få tillstånd att  avlyssna Trump och hans stab under valkampanjen. FBI och DOJ berättade aldrig till FISA-domstolen att Steele-dossiern var finansierad av DNC och Hillary Clintons stab. Denna vitala information undanhölls av personer såsom James Comey, Andrew McCabe,  Sally Yates, Rod Rosenstein och Dana Boente.  Det var även dessa personer som godkände att det skulle bli en övervakning. FBI använde även en Yahoo-artikel som underlag för att få godkänt till övervakning. Det visar sig att denna Yahoo-artikel var läckt till pressen av Christoffer Steele själv. FBI låtsades nu som om de hade två källor som visade att det fanns kopplingar mellan Trumps stab och Ryssland. DNC och Hillary Clinton visste att dossiern var fabricerad men de ville att mainstream media skulle sätta igång ett drev mot Trump och republikanerna (under valkampanjen).

Video nedan: Trump om memot och fulspelet.

– Jag tycker det (dokumentet) är hemskt, om ni vill veta sanningen. Jag tycker att det är en skam vad som pågår i det här landet. En massa människor borde skämmas över sig själva, och mer därtill.


Christoffer Steel har själv sagt att han  själv  var “desperat för att se till att Trump inte blev president”.  Utan Steele-dossiern så skulle det aldrig ha blivit en avlyssning mot Trump och hans stab. James Comey själv ska ha sagt till Trump att Steele-dossiern är opålitlig  men ändå så använde Comey denna dossier två månader tidigare som verktyg för att kunna sätta igång en utredning mot Trump.   Det är Steele-dossiern som Robert Mueller har som grund för sin utredning mot Trump. Några som har finansierat Steele-dokumentet är Demokraterna, Hillary Clinton och Barack Obama.  Hela iden var att smutskasta Trump under valkampanjen och skulle Trump ändå vinna skulle man använda Steele-dokumentet för att få Trump avsatt. Fake news från första början med andra ord.

I och med att FBI inledde en “utredning” mot Trump gällande hans kontakter med Ryssland så kunde gammelmedia dra igång ett drev mot Trump. Detta drev har basunerats ut big time i media världen över. Syftet var givetvis att svartmåla Trump så mycket som möjligt. Den rapport som nu släpps visar alltså att iden om att Ryssland var inblandade i det amerikanska valet var fake news. 

 Många menar även att detta memo endast är toppen på ett isberg. Det var organisationen Judicial Watch som såg till att memot offentliggjordes och de arbetar på att få fler dokument avklassificerade.

 

Finns mer info på twitter under #memoday

 

Video nedan: Sean Hannity från Fox News berättar hela historien.

 

 

Referens

https://genusdebatten.se/donald-trump-har-avklassificerat-ett-house-intelligence-memo-gallande-missbruk-av-fisa-domstolar/

Infowars om memoday:

https://www.infowars.com/memo-released-developing/

http://larouche.se/nyheter/2018/02/03/nunes-memorandum-dn-svt-ekot-forsvarar-hysteriskt-polisstat-imperiekrig

Be the first to comment on "INGET SAMBAND MELLAN TRUMP OCH RYSSLAND"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.