EU-migranter i Rålambshovsparken

29/8 2015.
Rålambshovs parklek är en träff  där man kan träffas och  ha gemytligt tillsammans. Parkleken i Rålambshov (Kungsholmen Stockholm) sysslar bl.a. med snickeri, naturvetenskap, teknik, sport mm. Parkleken i Rålambshov är med andra ord en verksamhet för barn och familj. Nu verkar det dock som om parkleken i Rålambshovsparken får vara stängd tills vidare på lördagar  p.g.a. att EU-migranterna (romerna) har tagit över stället.

EU-MIGRANTER SKAPAR HOTFULL  STÄMNING

EU-migranterna  använder lokalerna som sovplats. Romerna sover, grillar och eldar på stället. De lagar mat på parklekens bord (bl.a. rå kyckling) och stölder har förekommit. När personalen till Rålambshovs parklek har försökt prata med EU-migranterna så har romerna blivit hotfulla.  Personalen  vågar inte jobba där p.g.a. den hotfulla stämningen och parkleken är numera stängd på lördagar men har öppet på vardagar.

Annika König Jerlmyr från Moderaterna har föreslagit att ordningsvakter ska få till uppgift att upprätthålla ordningen genom att kunna avhysa människor från olagliga boplatser.

 

KÄLLOR

Stockholm Direkt: EU-migranter och parkleken i Rålambshovsparken

 

Be the first to comment on "EU-migranter i Rålambshovsparken"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.