EU FÖRBJUDER SVENSK INRE GRÄNSKONTROLL

Maj 2017

 

SCHENGENAVTALET

Inom EU råder det som kallas “fri rörlighet”. På sajten EU-upplysningen hittade jag följande:

“En av EU:s grundprinciper är att det ska råda fri rörlighet för personer. Det betyder att EU-medborgare har rätt att resa till ett annat EU-land och vistas där en längre eller kortare tid. Schengensamarbetet kompletterar reglerna om fri rörlighet. Det innebär bland annat att passkontrollerna har tagits bort vid resor inom Schengenområdet, men medlemsländerna har rätt att införa tillfälliga gränskontroller”.

PETER LUNDGREN OCH EFDD

Peter Lundgren är Sverigedemokrat och EU-parlamentariker. Han tillhör den EU-skeptiska gruppen i EU-parlamentet som heter EFDD (European For Direct Democracy). I nedanstående video från EU-parlamentet så ger han sin syn på  Schengenavtalet.

Trots era vackra ord här i kammaren så måste naiviteten i den här frågan få ett slut. Det finns så klart en gräns när problemen med en alltför stor invandring till slut blir övermäktigande för ett land. Ensamkommande barn som helt tydligt är betydligt äldre än den ålder de uppgett rapporteras det dagligen om i media i mitt hemland. Flickor trakasseras dagligen på badhus.

Alldeles nyligen så mördades en 22-årig kvinna brutalt av ett s.k. ensamkommande flyktingbarn som påstår sig vara 15 år gammal. Det är en stor skam att ni här i kammaren inte på något vis vill ta upp dessa problem. Vi har i Sverige nått gränsen nu. Vi har varken jobb, bostäder eller pengar till att hantera denna massinvandring vi upplevde förra året. Schengen-avtalet faller och jag är glad för det. EU är ett misslyckande som blir alltmer uppenbart för det europeiska folket“.

slut citat.

Referens

EFDD-gruppen i EU-parlamentet

Inre gränskontroll slopas

 

 

Be the first to comment on "EU FÖRBJUDER SVENSK INRE GRÄNSKONTROLL"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.