ELANA FREELAND OM SPACE FENCE OCH 5G

geoengineering_chemtrails_haarp_climate change_

Januari 2018

 

I nedanstående video från 2017 så pratar författaren Elana Freeland om  Space Fence  och geoengineering.

Elana Freeland säger att under 1980-talet så hade USA sitt Star Wars-program som var ett militärt försvarsprogram i rymden. Det kallades senare Strategic Defense Initiative och även Ballistic Missile Defense System. Det var en slags sköld uppe i rymden över USA som styrdes av radarstationer. Projektet skrinlades eftersom de inte hade en joniserad atmosfär för att kunna använda detta program.

Sedan så tog  Bernard Eastlund patent på vissa tekniker och USA började arbeta på HAARP-programmet. Amerikanska militären behövde chemtrails för att implementera nanopartiklar i atmosfären. På så sätt kunde de använda radiovågor för att hålla atmosfären joniserad och detta gjordes med Haarp. Man ville ha ned elektronerna från jonosfären  till nedre atmosfären. Vår atmosfär har blivit som en antenn, vi har fått en elektrifierad atmosfär som USA använder för militära operationer. USA vill ha Full Spectrum Dominance och det inkluderar en elektrifierad atmosfär. Dessa teknologier kan även användas till mind control.

Hela iden med detta space fence är att bygga en global polisstat och 5g spelar roll i det hela. Detta space fence är redan uppe och körs. Hela USA är elektromagnetiserat. Den amerikanska militären kan använda civila radiomastar. År 2002 så släpptes det ut biljoners nano-sensorer från atmosfären och dessa andas vi in. De finns i vår vävnad, i vår hjärna. Vi andas in nanopartiklar av ledande metaller såsom aluminium, barium, strontium, litium och titanium.

Vi håller på att hamna i en militär teknokratisk kontrollapparat. Det är detta som detta spacefence handlar om. De vill kontrollera varje levande enhet. Satelliter är givetvis involverade i detta. De sätter upp 5g-boxar överallt över hela planeten. 5g kan penetrera ditt DNA. 5g är millimetervågor som ligger mellan mikrovågor och infrarött.

De besprutar atmosfären med kemikalier. De partiklar som inte kommer ned till jorden kommer att börja rotera längs jorden och stadga sig runt ekvatorn.

Freeland menar även att mainstream media har börjat normalisera geoengineering

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

Relaterat:

varför chemtrails över Sverige? Läs artikeln:

jmm.nu chemtrails

Hur fungerar HAARP? Nick Begich förklarar:

jmm.nu HAARP

Förenta Nationerna vill styra global geoengineering. Vill vi det: 

jmm.nu FN och global geoengineering

Be the first to comment on "ELANA FREELAND OM SPACE FENCE OCH 5G"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.