EFDD ANGÅENDE GMO

3/2-2017

I videon nedan så pratar parlamentsledamoten Julia Reid från EFDD-gruppen att varje medlemsland ska själv bestämma om de vill ta emot GMO produkter eller inte.

Julia Reid:

Herr President. Vi stödjer förslaget om en översyn angående EU:s regler vad gäller besluten om GMO produkter i Europa. Vi anser att varje enskilt medlemsland ska kunna bestämma om de vill importera GMO produkter eller inte. Vi håller inte med EU-kommissionens förslag om att enskilda medlemsländer inte ska få kunna säga nej till GMO. Det är nästan omöjligt att få insyn till forskningsdatan ang GMO och oberoende undersökningar är inte tillåtna. Vi anser att EFSA:s testmetoder är tvivelaktiga. Alla dokument angående GMO borde vara tillgängliga för oberoende forskning.


Julia Reid är en EU-parlamentarliker och politiker från engelska UKIP. Julia Reid är medlem i gruppen Frihet och direktdemokrati i Europa (EFDD – Europe of Freedom and Direct Democracy group). i EU-parlamentet. EFDD-gruppen är en EU-skeptisk grupp och har Nigel Farage som gruppledare.

Referens

Nigel Farage och  EFDD

 

 

Be the first to comment on "EFDD ANGÅENDE GMO"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.