EDWARD SNOWDEN I JOE ROGAN SHOW

Edward Snowden blir interjvuad i Joe Rogan show. Snowden berättar hela sin historia och om anledningen till varför han blev visselblåsare.

 

Allt som du skriver in i sökmotorn Google sparas i databaser som kan nås av amerikanska underrättelsetjänsten. Techföretagen arbetar hand i hand med amerikanska underrättelsetjänsten. Snowden har arbetat både för CIA och NSA. När Snowden kom ut med sin bok (No Place to Hide) så stämde amerikanska regeringen bokförlaget som gav ut boken och regeringen startade en smutskastningskampanj mot Snowden.

OLAGLIG REGERING

Det var i juni 2013 som Snowden läckte nyheten om den amerikanska underrättelsetjänsten illegala verkasamhet som gick ut på att spionera på alla amerikanska medborgare. Snowden såg att regeringen bröt mot lagen och den amerikanska konstitutionen genom sina övervakningsprogram. Vicepresident Dick Cheney var djupt involverad i övervakningsaagendan som hette Stellar Wind. Stellar Wind gick ut på att övervaka alla telefonsamtal, e-post, internetkommunikation inte bara i USA utan över hela världen. Under täckmanteln att de sökte efter “Al-Queda-medlemmar”. Snowden hade access till dessa övervakningsoperationer och han gav materialet till journalister.

Flertalet kongressledamöter fick pengar från amerikanska militärindustrin för att hålla tyst om det som skedde.

ALLT DU SKRIVER I GOOGLE SPARAS

Underrättelsetjänsten kan ge ut e-postadressen för varje person i USA om personen i fråga har använt sökmotorn Google. Det som du skriver in i Googles sökmotor sparas och dokumenteras för alltid. Den amerikanska underrättelsetjänsten har access till denna dokumentation. Amerikanska regeringen gjorde sitt yttersta för att leda bort konversationen från själva ämnet och istället fokusera på att smutskasta Snowden. .

 

Be the first to comment on "EDWARD SNOWDEN I JOE ROGAN SHOW"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.