DE TREHUNDRAS KOMMITTE – DEL ETT

27/1-2017
Dr. John Coleman. Coleman påstår att denna planet styrs av 300 män och de kallas för the  committee of 300 – de trehundras kommitte. Deras syfte är att skapa en världsregering. De vill utrota USA:s medelklass och de använder bland annat  frihandelsavtal för att uppnå sina mål.

DE TREHUNDRAS KOMMITTE – DEL ETT

USA:s regering har tillskansat sig makt som de inte är berättigad till, det är därför vi har kaos och anarki i Washington D.C. USA:s regering skapar lagar som är helt emot dess egen konstitution. Således får vi till slut tyranni. En av de mest märkvärda saker som jag har stött på i min forskning var en överstatlig kommitté som bestod av 300 män. Jag stötte på detta fenomen när jag var och stred i Angola, Afrika. Jag trodde att jag var i Afrika för att slåss mot kommunismen. Men då stötte jag på några dokument som visade att jag faktiskt var där för att introducera socialism. Faktum var att jag indirekt arbetade för de trehundras kommitté. De kallas även för “olympiaderna”.     

FRIHANDELSAVTAL ÄR STÖLD

Idag så plågas vi av de skatter som vår tyranniska regering påtvingar oss. Kung George III  från England sände en person vid namn Adam Smith till USA för att skapa ett policy som han kallade för “frihandelsavtal”. Men det finns ingenting som heter frihandel, vi har blivit hjärntvättade att tro så. Frihandel är helt enkelt stöld. Företaget Brittiska East India company (EIC) var det största handelsföretaget i världen. De fick det mesta av sin förmögenhet pga. deras drogforsäljning. De sålde opium till Kina och gjorde Kineserna till opiummissbrukare. Deras förmögenhet delades av de trehundras kommitte, eftersom det var denna kommitte som låg bakom EIC. Det är ättlingarna till EIC som idag styr USA. De har ett finger med i spelet i allt som händer i USA.

De trehundras kommitte styr världen med järnhand. Deras förmögenheter är oändliga. Jag har avslöjat deras namn i min bok. George Washington övertalade kongressen att införa tariffer för att kunna skydda handeln i USA. Detta var den första handelsbarriären i USA. Om du ogillar tariffer så blir du kallad “isiolanist” och att du arbetar för “begränsad handel”. USA blev inte stora pga. global handel. USA blev stora pga. av de arbete som utfördes i USA och även av de kloka handelsskydd som George Washington skapade. Frihandel är inget annat är stöld. Frihandel innebär att andra länder kan dumpa deras produkter i våra marknader. Presidenter såsom Lincoln, Garfield och McKinley stärkte dessa handelsbarriärer för att skydda USA. Alla tre blev mördade. Den dåvarande engelska premiärministern Benjamin Disraeli beordrade MI6 att likvidera Lincoln. Det var även MI6 som låg bakom mordet på John F. Kennedy. USA:s grundare såg fördelarna med handelsskydd. De förstod att om USA skull lyckas så fick inte landet bli en dumpningsstation av produkter från andra länder.  

DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN

I USA finns det en parallell regering som styr bakom kulisserna. USA:s regering vill inte att du ska känna till detta faktum. Det är denna skuggregering som bestämmer över ditt och mitt liv. Deras mål är en världsregering med namnet ‘den nya världsordningen’. Denna skuggregering startades av den engelska premiärministern Kung George III på 1800-talet.  Världen kommer att bli styrd av denna kommitté av 300. De kan arbeta på sin plan pga. deras enorma rikedomar och även pga. det faktum att de kontrollerar de flesta banker, finansinstitut, politiska organisationer och försäkringsbolag. Staden Venice i Italien är en centralpunkt för försäkringsindustrin. Denna nya världsordning kommer att vara ytterst brutal. De kontrollerar till fullo det demokratiska partiet i USA.

De arbetar på sin agenda genom diverse organisationer. De har även startat egna organisationer som de använder till sina mål. Jag har undersökt en organisation som heter  The Royal Institute for International Affairs (R.I.I.A) som är baserad i London. Jag har också undersökt Romklubben och andra organisationer. Dessa organisationer styrs av de trehundras kommitte. R.I.I.A är kommittens förlängda arm. Den ger instruktioner till USA. Varje statssekreterare i USA sedan 1919 har utsetts av R.I.I.A. Även presidenter såsom Wilson, Roosevelt, Carter har utsetts av R.I.I.A. Jimmy Carter var vald till president av R.I.I.A eftersom han hade mentala problem. De ansåg att han skulle vara lätt att manipulera. Jimmy Carter var en okänd person i USA. En av mina kontakter i Frankrike meddelade mig på den tiden och sade att Jimmy Carter skulle bli USA:s nästa president. Och det var precis vad som hände. R.I.I.A hade bett David Rockefeller att hitta en presidentkandidat som var svag. Psykologen Peter Bourne från Tavistock Institute sade att han trodde att en av hans patienter skulle kunna vara en bra kandidat. Patienten var James Earl – Jimmy – Carter.

Så de fick Jimmy Carter att bli deras kandidat och snart så fylldes den toppstyrda massmedian i USA av artiklar om Jimmy Carter. Även William Jeffersson Clinton (Bill Clinton) valdes av R.I.I.A. R.I.I.A kontrollerar allt som sker i USA. R.I.I.A ger sina ordrar till  Morgan Guarantee and Trust bank på Wall Street. Och den banken vidarebefordrar dessa ordrar till USA:s statssekreterare som i sin tur meddelar presidenten.

På 90-talet så tvekade George Bush den äldre om han skulle ge sig in i Gulf-konflikten. Margret Thatcher kom över till högkvarteret för kommittén som är i Aspen Institute i Colorado. Thatcher ringde upp Bush och sade att han skulle komma till institutet för att få sina order. Efter detta så började massmedia med sin propaganda mot Irak och sedan blev det krig.

Det finns många andra hemliga sällskap som styrs av  R.I.I.A. Illuminati är en av dessa. 13 av de rikaste familjerna i USA tillhör Illuminati och de har ett finger med i spelet i vad som sker i USA. Det finns också sällskapet som heter Society of Cincinnati vilket är ett sällskap som varje president i USA måste tillhöra. Det spelar egentligen ingen roll vem som är president i USA. R.I.I.A. styr USA via Council of Foreign Relations.

Referens

Committe of 300

 

Be the first to comment on "DE TREHUNDRAS KOMMITTE – DEL ETT"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.