DONATION TILL LINUX

DONATION TILL LINUX

21/ 12 2015

OPEN SOURCE. Häromdagen så gjorde jag en liten donation till  Linux. Linux är ett open source operativsystem, vilket innebär att koden är öppen för alla och man kan således se om skumrask har smygit in i koden. Anledningen till min donation beror på att Linux – till skillnad mot mångra andra amerikanska operativsystem – inte spionerar på dig och ditt surfande (inte vad jag vet i alla fall).

Jag själv lyckades installera operativsystemet Linux Ubuntu på min stationära dator och det var helt gratis. Visst gjorde jag några fel när jag installerade men operativsystemet gick att använda och det kändes bra att surfa med Ubuntu än med Windows 10 med tanke på integriteten.

Jag gillar open source projekt och vill även du donera till Linux så kan du t.ex. använda pay pal. Donera till Linux kan du göra här: donation Linux Ubuntu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.