29/05/2024

1 thought on “DÖDSFALL EFTER VACCINERING MOT COVID-19

  1. Mycket bra inslag men samtidigt otroligt sorgligt. Jag har tyvärr tappat all tro på våra myndigheter p.g.a. de två senaste årens hantering av c-vid och vaccinering, och deras avsaknad av en öppen debatt, och p.g.a. alla medel de använt för att hindra en sådan. Det står nu helt klart att det inte finns ett uns av demokrati kvar i vårt annars så vackra land. Medmänsklighet och omsorg om sin befolkning är inte det som står i fokus i maktens korridorer. De har redan sin agenda klar och gör allt för att dölja allt som visar att just det är sanningen.
    Man får hoppas att det inte blir ett alltför chockartat uppvaknande för Sveriges befolkning när sanningen blir uppenbar.
    Det är med sorg i hjärtat och gråten i halsen jag skriver detta. Men ett vet jag, att sanningen och kärleken segrar till slut. Skulle jag inte tänka så, så skulle jag inte vilja leva en dag till på denna jord, och fortsatt vilja kämpa för godhet och kärlek, och för att inte fler ska drabbas av denna galenskap och den samhällssjuka som är rådande.
    Tack till alla ni som kämpar för sanning, för människors rätt och för demokrati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.