DIED SUDDENLY (DOKUMENTÄR OM COVID-19 OCH VACCIN – SVENSK TEXT)

November 2022

November 2022 hade dokumentären Died Suddenly premiär.  Died Suddenly handlar om alla de många spontana  dödsfall som inträffat efter det att vaccineringen mot Covid-19 börjat. Dokumentären är gjord av talkshowhosten Stew Peters (som bland annat finns på Bitchute). Här kan du se dokumentären med svensk undertext (automatöversättning men bättre än ingenting). 

Video ovan: Died Suddenly med svensk undertext. 

SPONTANA DÖDSFALL VÄRLDEN ÖVER

    Termen “died suddenly” har stigit till toppen av de mest sökta Google-termerna. Professionella idrottare i toppform världen över har plötsligt avlidit i ett stort ökande antal.  Dessa spontana dödsfall gäller alla kategorier av människor och även ungdomar har drabbats av plötsliga dödsfall. Det som dessa personer har gemensamt är att de är vaccinerade mot Covid-19. 

   När kropparna ska balsameras hittas ofta långa maskliknande blodproppar hos de vaccinerade, saker som man aldrig förut har observerats hos avlidna. I USA hotas läkare med indragen licens om de sprider “desinformation” om Covid-19 eller vaccinering.

   TV och mainstream media finansieras av Big Pharma och fem miljarder människor har blivit vaccinerade. Men Big Pharma och Big Government är inte nöjda utan nu riktar man in sig på vaccinering av småbarn, även fast Covid är väldigt sällsynt hos barn och unga. Mer och mer berättelser om bieffekterna av Covid-vaccinen blir kända men detta är inget som mainstream media tar upp.

died-suddenly_plotslig-dod_vaccin_covid-19_svensk-undertext

Bild ovan: när kropparna balsameras upptäcker balsamerarna ofta långa maskliknande saker som dras ut från artärerna. Detta fenomen drabbar endast de som är vaccinerade mot Covid-19.

vaccin_died-suddenly_svenska_maskar_covid-19

Bild ovan: mer maskliknande saker som dragits ur kropparna.

vaccin_covid-19_bieffekter_died-suddenly

 

lena-hallengren_-karin-tegmark-wisell_-covid-19_vaccin

Men du behöver inte oroa dig för enligt Lena Hallengren och Karin Tegmark Wisell så var vaccinen “säkra och effektiva”- det är i alla fall vad deras manuskript sade. 

 

REFERENSER

I Facebookgruppen “biverkningar av vaccin – öppet forum” berättar folk om de biverkningar som vaccinet mot Covid-19 gett dem. Även dödsfall har inträffat: 

Biverkningar av vaccin

 

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "DIED SUDDENLY (DOKUMENTÄR OM COVID-19 OCH VACCIN – SVENSK TEXT)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.