DETTA ERBJUDER ULF KRISTERSSON

Maj 2018

Har du planer på att rösta på moderaterna i riksdagsvalet 2018. I en intervju i Svd så avslöjar moderaternas Ulf Kristersson vad han vill göra med Sverige.

På sikt kan Ulf Kristersson tänka sig att införa euron i Sverige.

Jag tror att eurofrågan kommer att vara ett av de starkaste kitten för euroländerna i EU och efter Brexit kommer det att understrykas ännu tydligare. Vi ska fullt ut förstå att det på Sverige, som ett icke euroland, ställs högre krav på pro-aktivitet och engagemang och vilja att fatta beslut på andra områden.

(att svenska folket röstade nej till euron år 2003 verkar inte spela någon roll, det är nämligen ”nya tider” nu).

Ulf Kristersson vill stärka försvarssamarbetet inom EU som ett komplement till Nato. (och det är ingen hemlighet att moderaterna vill att Sverige ska gå med i Nato).

Ulf Kristersson vill stärka miljö-och klimatsamarbetet inom EU. Han vill även att detta ska ske utanför EU-länderna (med andra ord så kommer vi här i Sverige att få se mer miljözoner, mer skatt på bränsle, bilfria centrum, dyrare parkering osv.).

Kristersson är en förespråkare för frihandelsavtal (Vad kommer detta att innebära? Kommer vi att få se mer lönedumpning i Sverige när utländska arbetare kommer hit och jobbar för en billigare peng? Denna lönemodell kan påverka din lön och anställning eftersom dessa billigare företagen snor ditt jobb).

Kristersson vill förstärka Frontex, det vill säga EU:s gränskontrollorgan som hjälper till med massinvandringen till Europa. (Ja det är sant, Europa har tagit emot alldeles för lite flyktingar..).

Kristersson vill ha kvotflyktingar. ( Det innebär att EU ska bestämma hur många flyktingar som Sverige ska ta emot).

Den 9:e september i år är det val – du bestämmer Sveriges framtid .

Läs mer:

https://www.svd.se/kristersson-utesluter-inte-euron-pa-sikt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.