AGENDAN BAKOM KLIMATDEBATTEN

klimatförändringar_global uppvärmning_

2017

ATT OMFÖRDELA VÄLSTÅND

Christian Gomez:

Dr. Ottmar Edenhofer är ett känt namn inom klimatdebatten. Från 2008 till 2015 så arbetade han för  IPCC – Förenta Nationerna. Han arbetar nu på ett av de centers som skriver klimatpolicy för EU, FN och Världsbanken. Dr. Ottmar Edenhofer har sagt:

“Vi måste sluta låtsas som om dessa globala klimatregler handlar om att rädda omgivningen. Att rädda omgivningen har nästan inget allt med saken att göra, till exempel saker såsom avskogning och ozonlagret. Det vi faktiskt sysslar med är att omfördela världens välstånd genom att använda klimatpolicy”.

“LIVET KOMMER ATT BLI ANNORLUNDA FÖR ALLA”

Christina Figueres, som tidigare jobbade för Förenta Nationerna,  har sagt att FN:s klimatagenda går mycket längre än att bara att handla om miljön. I FN:s klimatmöte i Doha, Qatar 2012 så sade hon:

“Ni måste förstå att hela apparaten angående dessa klimatförändringar handlar om en fullständig transformering av den ekonomiska strukturen för hela världen. Vi uppmuntrar regeringar, privata sektorer och civilsamhället att göra den största omvälvning som de någonsin har gjort. Den industriella revolutionen var också en transformering men den var inte en guidad transformering från en centraliserad punkt. Detta är en centraliserad transformering som nu sker. Så detta är en annorlunda transformering som sker och som kommer att göra livet för alla på denna planet väldigt annorlunda”.

EN GLOBAL REGIM FÖR KOLDIOXID

Christian Gomez:

Många menar att Förenta Nationernas agenda om klimatförändringar handlar om att omfördela västvärldens välstånd genom att införa koldioxidskatt, koldioxidavgifter, koldioxidhandel och regleringar vad gäller koldioxid. Det är chockerande när man inser att debatten om global uppvärmning eller klimatförändringar egentligen handlar om politik men som är dold bakom så kallad vetenskap eller miljömässiga aspekter. Den centraliserade transformationen som Figueres förespråkar kommer att påverka alla på den här planeten på ett sätt som många skulle protestera mot. De installerar en global regim för att mäta koldioxid och för att övervaka och kontrollera varje andetag vi tar, för att kontrollera varje lägereld som vi tänder, för att mäta varje watt elektricitet som vi förbrukar. Bokstavligt talat så kommer de att reglera varje aktivitet som vi företar oss.

Källor:

Hemsida för John Birch Society:

https://www.jbs.org/

Klimatupplysningen:

http://www.klimatupplysningen.se/2018/07/18/en-svala-gor-ingen-sommar-2/

Förenta Nationernas Agenda 2030 hållbar utveckling:

jmm: Agenda 2030 och hållbar utveckling

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

Vad är den egentliga agendan bakom det så kallade “klimathotet” ?  I nedanstående video så pratar Christian Gomez från John Birch Society om klimatdebatten.

Be the first to comment on "AGENDAN BAKOM KLIMATDEBATTEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.