VALPÅVERKAN I USA-VALET 2016

8/11-2016

Nu har demokraternas tvivelaktiga metoder under valkampanjen  kommit fram.

PROJECT VERITAS
DNC står för Democratic National Committe och är de amerikanska demokraternas organ och som således backade upp Hillary Clinton för hennes presidentkanditatur. Project Veritas är ett projekt av James O’Keefe och där personer var “undercover” och luskade ut en hel del om demokraternas metoder under valkampanjen 2016. Två grupper som stödjer demokraterna och som sägs vara oberoende av DNC har visat sig samarbeta med DNC och använt fula metoder för att förstöra för Trump i presidentkampanjen. Grupperna heter Democratic Partners och The Foval Group. Democratic Partners styrs av Bob Creamer och Foval Group styrs av Scott Foval. Det har visat sig att DNC haft direktkontakt med dessa två grupper. De har fått betalt för att störa Trumps möten.

 

SCOTT FAVOL OCH BOB CREAMER

Scott Fovoal har lång erfarenhet av att förstöra politiska möten. De placerar folk på mötena som skapar kalabalik. Personerna står längst fram på eventet och är tränade i att ställa frågor och att skapa tumult. Ibland används handikappade personer.
Scott Foval säger:

– Vi har mentalt störda människor som får göra skitgörat. Vi måste vara väldigt försiktiga eftersom vi inte vill att det kommer upp på CNN att DNC har betalt folk för att störa Trumps möten. De senate 20 åren så har vi betalt mentalt störda människor att göra skitgöra. Jag betalade deras hotell. Vissa var hemlösa. Vi brukar använda oss av folk från facken, de ställer alltid upp. Vi iscensatte att en äldre kvinna blev misshandlad på ett Trumpmöte och det fick stor publicitet.

Bob Creamer säger:

– Vartän Trump och pence har möten så kommer vi att vara på dessa möten och störa. Vi har team över hela USA som gör detta och även folk från demokraterna. Min uppgift är att sköta alltihop. Det finns ett manuskript på hur vi ska störa på Trumps möten. Ibland ska galningarna bita folk och ibland inte. De börjat störa redan i köerna för att reta upp Trump-anhängarna. Då kan media rapportera detta tumult. På vissa Trump-event har vi haft så många som 500 personer som stört.

Aaron Black är en person som arbetar direkt för DNC. Han säger:

– Det är inte meningen att folk ska känna till mig. Det var vi som såg till att Trumps möte i Chicago misslyckades. Vi vill inte förknippas med DNC.
 

Referens

Breitbart: James O’Keefe Project veritas

 

 

 

Be the first to comment on "VALPÅVERKAN I USA-VALET 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.