ORSAKEN TILL SYRIEN-KONFLIKTEN

 
5/8-2016
I nedanstående video så ger David Icke sin version om vad som ligger bakom Syrienkriget. David Icke menar att USA och England planterade rebeller i Syrien i syfte att störta Assad.

 

 

David Icke:

Nyligen så har Europeiska Unionen tagit bort förbudet att inte få beväpna “rebellerna” i Syrien. Barack Obama har sagt att USA kommer att förse rebellerna i Syrien med vapen eftersom regimen i Syrien har “gått över gränsen”. USA menar att regimen i Syrien har använt kemiska vapen i konflikten. USA har dock inga bevis överhuvudtaget att Syrien har använt kemiska vapen. 

Vi har det som kallas för den arabiska våren. Arabiska våren har sagts vara ett uppror mot tyranneri och förtryck i Mellanöstern och Nordafrika. Så har det meddelats via våra medier eftersom det är denna version som vissa grupper i samhället vill ska vara den officiella versionen. Jag sade nyligen på ett möte att arabiska våren kan bäst förklaras som att konflikter skapas mellan grupper i Mellanöstern och Nordafrika så att vissa personer och grupper i västerlandet kan ta över deras land. Syrien är ännu ett steg i en stor plan som sträcker sig långt tillbaks i tiden där syftet är att ta över arabiska länder  med arabiska våren som officiell version”.

pentagon_chemtrails_libya_libyen_war_sverige_sweden_9/11_syria_syrien
Pentagon har sedan länge planerat krigen i Mellanöstern

USA I MELLANÖSTERN

I de böcker jag har skrivit så har jag sagt flera gånger att oron och invasioner av arabiska länder av USA är något som har planerats väldigt länge. Krigen är inga slumpmässiga händelser och de är inga slumpmässiga rebeller som startar upproren.

General Wesley Clark -f.d. Natochef- sade i tv 2007 att han besökte Pentagon några dagar efter 9/11. Wesley Clark sade:

Ungefär 10 dagar efter 9/11 så var jag förbi Pentagon. Jag såg Donald Rumsfeld och Wolfowitz. En general som jag känner kallade in mig på sitt rum. Generalen sade till mig: “Vi har gjort beslutet att vi – USA – ska starta ett krig mot Irak. Wesley Clark undrade varför USA skulle anfalla Irak. Generalen svarade: Jag vet inte, de vet kanske inte vad de ska göra annars. Wesley Clark undrade om USA hade hittat bevis som sammanband Saddam Hussein med Al Queda. Generalen sade: Nej det har vi inte, vi har bara beslutat att kriga mot Irak.

Några veckor senare så besökte Wesley Clark samma general igen och vid den tidpunkten så hade USA startat krig mot Afghanistan. Wesley clark frågade Generalen: har vi fortfarande planer på att anfalla Irak? Generalen svarade: det är värre än så. Jag har just fått veta av Donald Rumsfeld att vi ska anfalla sju länder inom en femårsperiod. Vi börjar med Irak, sedan Syrien, Libanon, Libyen,  Somalia, Sudan och vi avslutar med Iran.

( I nedanstående video så berättar den f.d. Nato-generalen Wesley Clark om hur han blev informerad om att USA skulle störta 7 länder i Mellanöstern. Clark menar också att en av anledningarna till USA:s krigande i Mellanöstern beror på dess tillgång till olja.)

 

ENGLAND PLANTERADE REBELLER

Bush och Blair sade att de försökte få en fredlig överenskommelse med Irak men detta var lögner från deras sida – de visste hela tiden att USA och England skulle anfalla Irak. 

I september 2000 så skapade den amerikanska gruppen de Ny-konservativa ett dokument där de skrev att de ville ha flertalet krig i flertalet länder av amerikanska trupper. Och de länder som de ville ha krig i var samma länder som ovan samt några länder till. Det sägs också att England har planerat ett krig mot Syrien långt före arabiska våren. England höll på att planera att plantera in rebeller i Syrien. Syftet med att plantera in rebeller i Syrien var att störta Assads regim. Anledningen till att England ville störta Assad var att Assad och Syrien spred anti-israelisk propaganda. Tel Aviv har som syftet att förstöra varje land som de inte kommer överens med.

Det handlar om erövring av land efter land. Detta har planterats för flera decennier sedan. Hur går man till för att erövra land efter land? Först så måste du ha någonting som motiverar eller rättfärdigar att man kan erövra länderna. Det blev 9/11 som utgjorde denna startpunkt. Det var inte de 19 arabiska s.k. “terroristerna” som låg bakom 9/11, de kunde knappt flyga ett cessnaplan,  9/11 var ett insiderjobb. Man skapar ett problem, man får en reaktion från allmänheten och man kommer med en lösning. Lösningen var “kriget mot terrorn”. Gruppen som låg bakom 9/11 hade allt färdigplanerat.

För att kunna anfalla Irak så hittade USA på att Irak hade massförstörelsevapen. Både Bush och Tony Blair visste att det inte fanns några massförstörelsevapen. De utförde bara order av sina chefer. När det gäller Libyen så tränade USA upp rebeller som sedan planterades i Libyen. Dessa “rebeller” attackerade sedan Khadaffi-regimen och när Khadaffi slog tillbaks mot rebellerna så låter man media säga “Khadaffi dödar sitt eget folk”. USA och Nato går sedan in och bombar sönder Libyen. Man förstörde det mest framgångsrika landet i Afrika. Nu är det konstant kaos i Libyen. Men resultatet blev att den osynliga regeringen som styr denna planet nu kontrollerar oljan i Libyen samt även det libyska banksystemet.

ATT STÖRTA ASSAD

 För att kunna störta Syrien så flyttade USA rebellerna från Libyen in till Syrien. Dessa rebeller gjorde samma sak i Syrien som de gjorde i Libyen – de skapade ett uppror.  När sedan Assad slog tillbaks mot rebellerna så var media genast där och förklarade hur ondskefull Assad var. USA och de andra försökte först att stödja rebellerna officiellt men det gick inte så de började göra det dolt istället.

Rebellerna har varit fruktansvärt råa men i media och av regeringarna så har rebellerna i Syrien målats upp som “the good guys”.   När Assad slog tillbaks mot rebellerna och USA:s plan inte fungerade så tog EU bort förbudet att stödja rebellerna i Syrien.   Obama säger samtidigt att Assad har gått över gränsen eftersom han har använt kemiska vapen mot rebellerna. Obama presenterade dock inga bevis för detta påstående. Syftet för USA och dess allierade är inte att “skydda civila” utan det egentliga syftet är att låta rebellerna ta bort Assad-regimen och USA har fått ännu ett land erövrat i Mellanöstern.

USA och dess allierade skapar konflikter mellan olika muslimska grupper. Al Queda skapades av CIA i Afghanistan  i syfte att strida mot Sovjet på 80-talet. De tog Usama Bin Laden som frontfigur. Bin Laden låg inte bakom 9/11. USA rättfärdigade sitt anfall mot Afghanistan att de var efter Bin Laden och Al Queda.

Referenser

David Icke homepage

Foto Pentagon By David B. Gleason from Chicago, IL – The Pentagon, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4891272

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.