DAVID ICKE OM AGENDA 21 OCH HÅLLBAR UTVECKLING [SVENSK UNDERTEXT]

Januari 2022

För den som vill lära Känna David Icke så kan jag rekommendrea nedanstående föreläsning (som har svensk undertext). Föreläsningen är från år 2010 men är högst aktuell även idag. Namnet på föreläsningen är: “Agenda 21 – the plan to kill you”. 

Några av sakerna som Icke pratar om i denna föreläsning:

    • Globalisterna vill  skapa en global ekonomisk kollaps. Vid det tillfället kommer man att transformera hela det globala finanssystemet och skapa en världsbank som kommer styra alla andra banker. 
    • Förenta Nationernas Agenda 21 och hållbar utveckling är en trojansk häst där man syftar att avindustrialisera västvärlden och avveckla demokratin. Man använder klimat och miljö som ursäkt. 
    • Globalisterna är ute efter en värld uppdelad i regioner. Man vill bland annat dela upp Europa i regioner som går över landsgränserna. Regioner i ett land blir sammakopplade med regioner i ett annat land. och på så sätt förstörs nationernas suveränitet.
    • En annan faktor är påtvingad urbansering. Man vill ha bort folk från landsbygden och in i megacities.  Bland annat skapar man   mer eller mindre omöjliga klimat-och miljöbestämmelser som gör det omöjligt för för småbönder att överleva på landsbygden. 
    • Den djupa staten finansierar, tränar och beväpnar “rebeller. Dessa så kallade rebeller attackerar ett land eller myndighet och när det landet slår tillbaks mot rebellerna så går mainstream media och dess marionetter till politiker på högvarv och börjar komma med anklagelser om folkmord. 

 

 

 

REFERENSER

David Icke hemsida: 

https://davidicke.com/

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

FOTO:

“David Icke” av Tyler Merbler är licenserad under CC BY 2.0

 

Be the first to comment on "DAVID ICKE OM AGENDA 21 OCH HÅLLBAR UTVECKLING [SVENSK UNDERTEXT]"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.