DAVID ICKE OM DET PÅSTÅDDA “KLIMATHOTET”

26/10-2016
I nedanstående video så pratar antiglobalisten David Icke om  det så kallade “klimathotet”. 

 

David Icke: 

“På tal om konstigheter. Prins Charles och sångeskan Charlotte Church har skyllt krisen i Syrien på global uppvärmning. Nuförtiden så skylls alla fel på den ‘globala uppvärmningen’. Varför pågår det så mycket prat om att vår planet är i stor fara pga. “global uppvärming” när det är uppenbart att den propagandan är en ren lögn? Nu för tiden kallas det för “klimatförändingar” eftersom temperaturen slutat stiga. Jag har pratat nyligen om hur många krig, regimändringar och erövringar på den här planeten är en del av en global agenda. Den globala agendans mål är att skapa ett centraliserat tyranneri som kommer att bestå av en världsregering, en världsarme, en global centralbank, en världsvaluta som kommer att vara digital och en microchippad befolkning.”

“Men eliten kan inte uppnå dessa mål enbart via krig. Det som de bland annat gör är att hålla befolkningen i skräck. De har många metoder för att hålla folket i skräck eller oro. En av dessa metoder är teorin om  global uppvärmning. När man tittar på fakta istället för propagandan så ser man att den globala uppvärmningen är en lögn. Alla officiella anledningar till varför USA har startat krig mot länder i Mellanöstern är lögner. Det egentliga syftet med dessa krig är att påskynda denna dolda globala agenda som slutar i centraliserat tyranneri.”

FÖRENTA NATIONERNA LIGGER BAKOM KLIMATKRIGET

“En sak som vi måste inse är att FN (Förenta nationerna) inte är en organisation som är här för att skapa fred och harmoni till detta samhälle. Jag har exponerat FN:s bakgrund i decennier i mina böcker. Förenta Nationerna är inte skapat för att bringa fred och harmoni. Utan FN är skapat för att vara en del av skapandet av en världsregering. Och ju mer makt som ges till FN desto mer steg kommer FN att ta för att förverkliga denna plan. FN skapades av samma typ av klientel som ligger bakom krigen som vi nu ser runtom i världen. FN blev ditmanipulerat av organisationer såsom Council of foreign relations i USA (CFR). CFR är en del av ett nätverk  som bl.a. inbegriper Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. Detta nätverk kontrolleras av Rothschild- och Rockefeller familjerna. Rockefellerfamiljen donerade marken till FN-byggnaden i New York. Gör en undersökning ang. Rockefellerfamiljen och förklara för mig på vilket sätt Rockefellers vill ha fred, harmoni, rättvisa o dyl? Vilken organisation ligger bakom pushen om klimatförändinrgar? Svar: Förenta Nationerna.” 

“Förenta nationerna är den plan som går ut på centraliserad kontoll globalt över tillgångar över hela världen”.

David icke

AGENDA 21 OCH AGENDA 2030

“1992 så var det en stor konferens i Rio de Janiero. Det var en konvention om klimatet. Där startades Agenda 21. Agenda 21 har nu uppdaterats och överenskommelse har nåtts av många nationer över hela världen. Precis som de har gjort i Paris nyligen. Den nya agendan heter Agenda 2030. Vem är högsta ansvarig för Agenda 21 och Agenda 2030? Det är Förenta Nationerna. Förenta Nationerna är den plan som går ut på centraliserad kontoll globalt över tillgångar. Allt som finns i samhället ska kontrolleras av FN. Den ursäkt som FN använder är “hotet mot denna planet pga global uppvärmning”. Dessa agendor måste skaffa sig överenskommelser från nationer så att de sedan kan centralisera kontrollen globalt ang. hotet global uppvärmning. Man kommer att göra påtagliga förändringar i samhället pga. “hotet av den globala uppvärmningen”.

KOLDIOXID ÄR LIVETS GAS

“Koldioxid är väsentligt för liv på denna planet. Utan koldioxid så skulle vi dö. Så låt oss svartmåla koldioxid. Hade vi inte haft växthuseffekten så skulle vi inte överleva. Låt oss svartmåla växthuseffekten. Omfattningen av lögnen angående koldioxid är häpnadsväckande. De personer som klagar över koldioxid nämner aldrig solen när det gäller upphettning. När du tittar på grafer över solstatisktik och jämför med jordens temperatur så följer de samma mönster.
Forskare på CERN visade upp en graf över relativiteten över solen och temperaturen på jorden. Denna forskning fick inte bli officiell utan tystades ned. Det är många forskare som säger att orsaken till  klimatförändringar är rena bluffen. Samma auktoriteter som fördömmer global uppvärmning stödjer samtidigt fracking som släpper lös växthusgaser. Samma personer undertrycker samtidigt teknologi för fri energi. Man behöver inte använda fossila bränslen.”

“Polerna smälter inte bort utan de växer. Isbjörnarna håller inte på att dö ut. Maldiverna håller inte på att försvinna. Det är en skandal. Syftet med hela klimatkriget är att skapa rädsla, att skapa skuld (tänk på våra barn). Hela syftet är att skapa en globalt tyranneri som är förknippad med vad som just nu händer vad gäller krigen i Mellanöstern.”

 

Referenser

Infowars: förbjudet att kritisera teorin om  klimatförändringar

 

 

1 Comment on "DAVID ICKE OM DET PÅSTÅDDA “KLIMATHOTET”"

  1. Nu har jag råkat läsa igenom ett antal av dina blogginlägg och har kommit fram till att du borde lära dig ett och annat om källkritik, medicin och meteorologi. David Icke, Alex Jones & c/o hittar bara på saker. Det är alltid nyttigt att ifrågasätta etablissemanget, men det betyder inte att man blint ska svälja allt som knäppgökar spyr ut utan bevis. Likt anti-vaccin- och anti-GMO-rörelserna så kommer de nästan aldrig med några forskningsresultat, och när de väl gör det så är metodiken mycket bristande.

    Med tanke på dina tomma källor, evidenslösa påståenden och dina andra blogginlägg så är det uppenbart att du saknar en gedigen utbildning. Det är väldigt typiskt av outbildade människor att okritiskt vända sig till knäppgökar, pseudovetenskap och magiskt vatten. Bara för att det är såkallad “alternativ” media så betyder det inte att den är källkritisk, evidensbaserad eller ens sann.

    Väx upp!

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.