DAVID ICKE OM EU

EU_swexit_peter lundgren_sverigedemokraterna_carl bildt
ngen licens behövs

2/12-2016

Nedanstående text kommer från en inspelad intervju som Henrik Palmgren från Red Ice radio gjorde med David Icke år 2016.  EU. Hela syftet med EU och globalisering är att skapa ett toppstyrt samhälle, en världsregering, enligt David Icke.

David Icke:

EU har varit planerat väldigt länge. T.o.m. innan den europeiska ekonomin hade nämnts. Det går långt tillbaks och involverar bankfamiljen Rothschilds och även elitfamiljen Habsburg. Otto von Habsburg har varit involverad i manipulationen av EU långt innan EU ens var nämnt. Iden är väldigt enkel. Om du vill kontrollera de stora massorna så måste du centralisera beslutsfattande. Du måste centralisera makt. Så iden har i tusentals år varit att centralisera makt och beslutsfattande.

Intervju av Red Ice Radio nedan

 

SKAPANDET AV EN VÄRLDSREGERING

De har liknande planer för resten av världen. De har den Afrikanska Unionen, de har den Nordamerikanska Unionen och de har den Asiatiska Unionen. EU är själva mönstret för resten av unionerna. Och EU var nästa steg när de började att sätta samman nationerna under centraliserad kontroll. Nu är det några få byråkrater i Bryssel som dikterar för nationer. Nästa steg är en världsregering som kommer att diktera unionerna. Nu har vi Lissabon-fördraget som i princip är ett Europas Förenta Stater. En av grundarna till Europeiska Unionen var Jean Monnet – som var en frontman för dessa rika familjer. Han orkestrerade och administrerade den europeiska ekonomiska gruppen som det var på den tiden. Jean Monnet skrev följande till den vän:

“Själva iden är att inte berätta för någon att det som vi vill ha är en centraliserad superstat. Men det som vi gör är att ge ekonomiska ursäkter till varför vi stegvis går mot centralisering. Till slut så kommer vi till en punkt där nationerna inte kan lämna unionen.”

David Icke fortsätter:

Detta är en klassisk metod för att skapa en totalitär stat. De vet vart de är på väg men om de tar för stora steg som är dramatiska så kommer folk att börja undra vad de håller på med. Så de tar små steg i taget som de kommer undan med. De har varit fantastiskt framgångsrika. Nyligen så har de gjort det svårare för nationer att hålla omröstningar om diverse saker. Just nu är det många som tittar på EU och som undrar vart EU är på väg och de känner sig oroliga över vad som sker. Folket i Nederländerna och Frankrike sade nej till att ändra EU:s konstitution. Detta “nej” var ett alarmklocka för eliten. De insåg att om du ger folket chansen att säga nej eller ja till detta United States of Europe så kommer folket att säga nej. Därför så ändrade de namnet från “konstitution” till Lissabon-fördraget. Lissabon-fördraget innehåller i princip hela EU:s konstitution. På så sätt slapp de en omröstning eftersom de visste att de skulle förlora.

icke håller tal_EU_GDPR_social pelare_euron_eu arme_pesco_stefan löfven_

David Icke ger svar på tal.

LISSABON-FÖRDRAGET GAV MAKTEN TILL EU

Agendan för denna kabal är att det struntar fullkomligt i vad folket tycker. Och om folket inte kommer att säga det som de vill att folket ska säga så kommer de inte låta folket att få säga det. På Irland så hade de en omröstning om Lissabon-fördraget. Irland sade nej. I normala fall när du har en omröstning så accepterar man resultatet och livet går vidare. Men som jag har nämnt så många gånger genom åren så tar inte dessa personer nej som ett svar. Och du vet alltid att det är dessa personer och deras agenda som är i farten när de inte accepterar ett nej. Så dessa personer skapar en till omröstning. Vad som händer då är att de öser på för fulla muggar i alla områden som sade nej tidigare för att få dem att ändra sig.

Det som hände i Irland var att massmedia ändrade sin policy efter första omröstningen om Lissabon-fördraget. Media bestämde att de inte behövde ge lika mycket utrymme för de som var emot och de som var för Lissabon-fördraget. Och eftersom det endast var ett politiskt parti som var emot Lissabon-fördraget i Irland så fick detta parti mycket mindre tid i TV och tidningar. Och till slut så fick EU sitt ja från Irland. Och om jag ska vara helt ärlig så tror jag att de hade manipulerat valresultatet om de hade fått ytterligare ett nej. Mycket tyder på att de faktiskt gjorde just detta.

 Men dessa människor accepterar inte ett nej. Så det som vi har nu är en grupp icke-valda byråkrater i Bryssel, som har blivit nominerade av andra byråkrater, och som kontrolleras av detta nätverk av elitfamiljer. Dessa bestämmer nu policy och strukturen för länderna inom EU. Det som kommer att hända nu när makten är säkrad är att vi kommer att få se massiv centralisering av kontroll över EU-länderna. Vi kommer att få se europeiska databaser över invånarna inom EU, vi kommer att få se europeiska harmoniserade lagar. Irländarna har röstat för att inte kunna rösta igen. Just nu så har vi en europeisk regering med nästan total makt. Ungefär 75 % av lagarna i England bestäms i EU.

EU är som ett spindelnät och syftet är att fånga dig så att du inte kan röra dig. Och ovanpå det så har vi en vansinnig byråkrati. Jag har pratat i Kroatien några gånger. Och jag har jämfört EU med att de har pansarvagnar utanför deras gränser som väntar på klartecken. Men den invasion som Kroatien kommer att få är inte vapen eller tanks. Det är byråkrati, lagar, regler som kommer att diktera varje del av deras liv.  EU fullkomligt överöser oss med ord, klausuler, underklausuler och många många sidor att läsa. Och många politiker som röstar för EU:s lagstiftning har inte ens läst avtalen. Vi hade en engelsk politiker vid namn Kenneth Clarke som öppet sade att han aldrig läst Maastricht-avtalet även fast han kämpade för att få igenom det. Kabalen vill inte ha oberoende politiker. De vill ha dem sammanfösta så att de kan kontrolleras. Om en politiker inte röstar som resten av hans grupp så vet hen att hens karriär är över. I England så har vi politiker som hotar sina egna partimedlemmar om de inte röstar som gruppen röstar.

TONY BLAIR ÄR EN FRONTFIGUR FÖR ROTHSCHILDS

Tony Blair är ett klassisk frontfigur för hela denna konspiration. Han har inga värderingar, han har ingen skam i kroppen, han har inget ansvar för konsekvenserna av hans gärningar etc. Och vart än han går så blir det krig. Tony Blair var premiärminister i England i tio år och han drog in landet i krig efter krig. Tillsammans med USA givetvis. Båda länderna kontrolleras av Rothschilds. Tony Blair kommer att implementera allt som de säger åt honom att göra. Tony Blair har fått enorma summor pengar av sin arbetsgivare JPMorgan Bank för att göra i princip ingenting. Nu får han lön för mödan för det som han gjorde som premiärminister för England. Om Tony Blair blir president för EU så kommer han att starta krig. 

BILDERBERGGRUPPEN SKAPADE EUROPEISKA UNIONEN

Det som vi nu kommer att bevittna är att EU kommer att snabba upp takten i sina planer. Folk kommer att kunna se vad som händer. Mer och mer folk inser att vi blir kontrollerade. Det kommer bli mer och mer uppenbart att EU är en diktatur. När Lissabon-fördraget undertecknades så var det startskottet för den diktatur som folk nu kommer se uppenbara sig. Folkets reaktioner gentemot denna diktatur kommer att avgöra hur långt denna diktatur kommer att lyckas eller inte.  Rothschilds tog kontrollen över det globala finansiella systemet. De kontrollerar regeringar. Deras tankesmedjor är de verktyg de använder för att styra alltihop. Romklubben startades för att manipulera debatten om klimatet. De vill ha en global transformering vad gäller klimatet. Bilderberggruppen har varit viktig i skapandet av Europeiska Unionen. Dessa grupper försöker åstadkomma en gemensam syn på saker och ting. De vill koordinera policy och åsikter till en enhet (harmonisering).

foto 3 bilderberg arraving_pesco_eu arme_bankunion_social pelare_socialt protokoll_ eu medlemskap sverige_brexit_david icke_

Protester vid Bilderbergmöte.

LÄNDERS SPECIALOMRÅDEN VÄLJS UT

I England så hade vi en person som var barnamördare, satanist och även Englands premiärminister några år på 1970-talet. Han hette Ted Heath (Edward Heath). Ted var den person som fixade in England i EU på 70-talet. Och han visste hur EU skulle utveckla sig.  Han arbetade hårt för Englands medlemskap i EU. Det kom senare fram att hans syfte var att utplåna engelska fiskeindustrin, utplåna det brittiska jordbruket och utplåna brittiska industrin. Eliten har bestämt vad respektive land inom EU ska användas till. England ska användas till försäkringar, banker och finansiella affärer. Saker såsom jordbruk o dyl måste utplånas eftersom det ska göras i ett annat land.  Margaret Thatchers regering attackerade kolindustrin i England eftersom eliten inte ville att England skulle syssla med kol. Så nu har vi ingen kolindustri i England. England är en ö vars fiskenäring håller på att utplånas tack vare regler från EU. 

ATT UTPLÅNA DEN NATIONELLA IDENTITETEN

Syftet är att dela de europeiska länderna i regioner. Syftet är att avidentifiera. Grupper som försöker föra människor samman attackeras. En sak som attackeras är den nationella identiteten. Det är därför som vi ser borttagandet av gränser. Så att folk från andra kulturer kan komma över gränserna till andra kulturer. Man vill förstöra den nationella identiteten, man vill förstöra det som är unikt för just den kulturen. Jag har läst artiklar i engelska tidningar som säger saker såsom “Vad är egentligen brittiskt i dessa dagar?” och liknande saker. De vill ha en europeisk identitet.

Varför har Israel så mycket makt? Varför får Israel så mycket militärt stöd från USA? Varför har Israel en av de största flottorna? Varför har Israel en så stor samling kärnvapen? Varför vägrar de skriva under avveckling av kärnvapen? Israel var skapat och kontrolleras av Rothschild-dynastin. De skapade en politisk filosofi som kallas sionism. Rothschild tar pengar från USA och ger till Israel. Om någon kritiserar Israel och judarna så kallas det för “antisemitism”. Detta görs för att skydda deras handlingar.

Relaterat:

Var det Bilderbergarna som skapade EU?

jmm.nu Bilderberggruppen

Globalisterna skapar frihandelsavtal:

jmm.nu dokumentär om frihandeln

Lars Bern om globaliseringen av Sverige:

jmm.nu Lars Bern globalisering

 

 Foton

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

https://www.flickr.com/photos/mpd01605/

By Tyler Merbler (David Icke) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Be the first to comment on "DAVID ICKE OM EU"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.