OLE DAMMEGÅRD OM COVID-19, FALSE FLAGS OCH POLITISKA MORD

ole dammegård_false flag

Juli 2020

Ole Dammegård blir intervjuad av YouTubekanalen Strävan Efter Sanningen om Covid-19, psykologiska operationer och false flags. Intervjun gjordes i Maj 2020. 

JOHN F. KENNEDY-MORDET

Dammegård föddes i Danmark och flyttade till Sverige som 8-åring. Som vuxen började Dammegård att jobba som journalist och det var John F. Kennedy mordet som startade hans intresse för politiska mord. Dammegård blev häpen när han såg hur mainstream media samt dokumentärkanalerna köpte det officiella narrativet om mordet på JFK utan att ifrågasätta det. När man ser Zapruderfilmen så är det uppenbart att skottet kom framifrån men det officiella narrativet är att Lee Harvey Oswald sköt honom bakifrån från sjätte våningen av ett hus. Dammegård menar att man har lyckats lura allmänheten om att det var en ensam galning som utförde dådet när det i själva verket var ett politiskt mord. Ofta attackeras goda människor som vill förbättra saker i samhället.

POLITISKA MORD

Dammegård började undersöka andra politiska mord såsom morden på Martin Luther King, Malcolm X, Robert Kennedy och Olof Palme. Efter ett tag insåg Dammegård att det fanns kopplingar mellan morden. En metod som ofta används är att skylla mordet på en ensam galning. Detta görs för att få bort fokuset på det verkliga motivet. Utredningarna som kommer efter ett mord kan vara en del av konspirationen där det egentliga syftet är att mörklägga alltihop. Detta gäller även kommissioner som sätts samman efteråt. Man kan handplocka obducenter, polischefer, domare med mera. Det påstådda mordet på Olof Palme följde enligt Dammegård samma mönster som flera andra politiska mord och det chockade Dammegård när han insåg det.

Tack vare att Dammegård har lärt sig känna igen mönstren för till exempel terrorattacker har han kunnat förutse flera av dessa. 

lee harvey oswald_kennedy_ole dammegård

Ett trick som Den Djupa Staten tillämpar är utpekandet av en “ensam galning” som ansvarig för en händelse. 

PALME-UTREDNINGEN – EN ENDA STOR MÖRKLÄGGNING 

  Dammegård flyttade till Stockholm för att undersöka Palmemordet noggrannare och han blev en del av de så kallade privatspanarna. Dammegård menar att när man gräver i Palmemordet inser man ganska snart att hela utredningen är ett stort skämt.

I kölvattnet av Palmemordet förekom det självmord, bilolyckor, hängningar, drunkningar i badkar och Dammegård menar att många av dessa händelser med stor sannolikhet var mord. Två av hans kollegor inom privatspanarna dog under mystiska omständigheter. Dammegård fick besök hemma. Han insåg att han kunde vara näst på tur och tyckte inte det var värt att riskera livet så han och hans familj  flyttade till Mallorca för att komma bort från Sverige.

hans holmer_palmemordet_ole dammegård_

Hans Holmér ledde utredningen kring Palmemordet i början. Enligt många bedömare var Palme-utredningen ett stort skämt. 

VAD MENAS MED ‘FALSK FLAGG’?

Uttrycket falsk flagg är ett gammalt  marint uttryck  och det gick ut på att man satte fiendens flagga på sitt eget skepp och sedan lät man anfalla sig själv. Då blev man plötsligt ett offer och hade således  en anledning till att invadera ett annat land. En falsk flagg-operation innebär således att den som blir attackerad egentligen är den som attackerar. Dammegård menar att väldigt många händelser i modern tid är byggda på falsk flagg-operationer. 

Syftet med psykologiska  operationer är att slå befolkningen ur balans, att skrämma skiten ur befolkningen så att vi då ska kräva mer beskydd.  Det så kallade beskyddet resulterar i mer och mer övervakning,  mer kameror och så vidare.  I vanliga fall skulle vi inte ha accepterat dessa åtgärder men om det finns ett yttre hot så går vi med på åtgärderna. 

9 11_ole dammegård_terror_false flag

Många menar att 9/11 var en false flag. USA pekade ut Bin Laden som gärningsman och använde honom som motivering för att anfalla Afghanistan. Sedan destabiliserade USA hela Mellanöstern i sitt “krig mot terrorn”.

SÖNDRA OCH HÄRSKA

En metod man använder är söndra och härska (divide and conquer = att slå split mellan motståndarna så att man själv  kan behålla makten).  Den metoden går ut på att du inte ska se vem det är som ligger bakom ett dåd. Vi blir pumpade med information om att det är den och den gruppen som är den skyldige. Ett problem uppstår och vi börjar peka på varandra.  Ett annat trick är att använda avledningsmanövrar som gör att folk börjar titta åt ett annat håll.  Det kan vara en brand, en explosion eller vad som helst som avleder uppmärksamheten åt ett annat håll.  Och nu när vi är i Coronatider så ser vi hur mainstream media endast tittar på Corona. Coronapandemin skulle kunna vara en gigantisk operation som är på gång.

PROBLEM-REAKTION-LÖSNING

Sedan finns det problem-reaktion-lösning. Det måste finnas ett yttre hot för att vi ska acceptera deras åtgärder såsom övervakning, kontroll, drönare  med mera. Om det inte finns ett yttre hot så skapar man ett. Idag är dessa så kallade yttre hot  masskjutningar, terrordåd, finansiella krascher eller virus. Någonting händer (problem) vi folket reagerar (reaktion)  sedan vänder vi oss till dem som vi tror ska skydda oss  utan att förstå att det kan vara de som har skapat problemet. Dessa kommer sedan i sin tur med “lösningen” .

I dagens samhälle är de globala mediajättarna kontrollerade av väldigt få. CIA utförde Operation Mockingbird på 70-talet vilket gick ut på att inplantera artiklar i mainstream media som stod under deras kontroll. I Sverige har vi mediakoncernerna Schibsted  och Bonnier som äger största delen av svensk media.  

Ibland kan något hända och reportern som är på plats kan vara en del av operationen. Detta gäller även den person som de intervjuar. Det kan vara “grannen” eller “hemmafrun“.   Ju mer känslomässighet som dådet skapar desto större chans att operationen lyckas. Ofta kan offren vara kvinnor och barn eftersom dessa skapar den största känslomässiga reaktionen. Ofta händer det att man leverear den så kallade lösningen i samma reportage. 

När det gäller pengar till sjukhus, förskolor, pensionärer och liknande  så skär man ner på pengar men när det gäller sådana här saker så dyker miljarderna helt plötsligt upp.

Enligt Dammegård använder man ofta crisis actors  i samband med terrorhändelser. Jag vet inte om ovanstående video är en sådan men visst verkar det hela lite konstigt? Precis som Dammegård säger så levererar hon även “lösningen”på problemet i samma reportage genom att hon vill ha gun control. 

Ännu mer gun control åberopas. 

SVERIGE – ETT EXPERIMENTLAND

Sverige har varit ett väldigt enkelt land att lura med operationer som dessa.  Svensken kan tro att sådana här saker inte förekommer i deras land. Dammegård menar att svensken rent generellt inte är speciellt modig när det gäller att stå upp och säga ifrån. Sverige är därför en perfekt testbana för psykologiska operationer. Sedan kan man använda Sverige som exempel internationellt som ett slags föredöme (tex det kontantlösa samhället).  De svenska passen var de första i världen att innehålla microchipp och fler och fler svenskar chippar sig med RFID-chipp i händerna. 

TERRORÖVNINGAR

I Norge hade man en terrorövning som avslutades 13 minuter innan den verkliga  terrorattacken.  I Sverige var det ett flertal övningar i samband med terrorattacken på Drottninggatan.  När en falsk flagg attack sker så är övningen alltid där och det är från dessa övningar som man får fotona som sedan pumpas ut över hela världen. Under övningen stänger man av området och får utrustningen på plats.  Man använder krisskådespelare (crisis actors), man har catering, makeup och så vidare. Det är precis som på en filminspelning. Sedan går man live. 

Dessa påstådda terrorattacker utspelas ofta i Natoländer eller länder som är kopplade till något som kallas Five Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes. Dessa är superhemliga kontrakt som är skrivna mellan olika nationer där man utbyter information inoficciellt.  Sverige är delaktig i Fourteen Eyes. Sverige har  varit inofficiell medlem av  Nato sedan 1954. Den globala eliten använder sig ofta av NATO.  Stay Behind Gladio nätverket, CIA och Mossad är hela tiden i bakgrunden.

Det är samma maktstruktur som ligger bakom EU, FN, NATO, WHO. Många av dessa organisationer ser bra ut på ytan men när man börjar gräva ser man att det är samma individer som ligger bakom dessa organisationer. 

EVENT 201 OCH CORONAPANDEMIN

Den 18 oktober 2019 i New York hade man en virussimulering (Event 201) där man gick igenom exakt det som vi går igenom nu med Coronapandemin.  Även detta virus var ett Coronavirus men kom från grisar i simuleringen och epicentret var i Sydamerika inte Kina.  CDC var med på simuleringen.  CDC är ofta de som äger patenten på dessa virus. De äger patenten på Zikaviruset, Ebolaviruset och viruset för svininfluensan. Det är minst sagt suspekt att de som skriker högst om epidemi är de som äger virusen. CDC jobbar tätt ihop med vaccinationsindustrin. Med på mötet var CDC, John Hopkins Hospital och World Economic Forum samt Bill och Melinda Gates Foundation. Med Event 201 hade vi återigen en övning i närheten av en katastrof. 

World Economic Forum påminner om Bilderberggruppen förutom att man inte träffas i hemlighet. WEF träffas en gång per år i Davos Schweiz. Den billigaste biljetten dit kostar 100 000 dollar. När man ser deras videos från WEF så handlar det ofta om att krossa världen som den ser ut nu och sedan skapa en ny industriell revolution med AI, ett samhälle där robotar tar över och människan försvinner mer och mer.  Bill Gates ser trevlig ut men rotar man runt kring honom så hittar man helt andra saker. En sak som Bill Gates propagerar för är befolkningskontroll,  han menar att planeten är överbefolkad.  Gates är en av de största investerarna i vaccin. När Gates pratade på Ted Talks menade han att vaccin var en del av lösningen på överbefolkningsproblemet. Bill Gates far jobbade för Planned Parenthood  vilket handlar om befolkningskontroll. 

 

Video ovan: Bill Gates på Ted Talks från 2010  där han pratar om att använda vaccin för “överbefolkningsproblemet”. Citat. “Idag finns det 6, 8 miljarder människor och vi går mot 9 miljarder. Om vi gör ett riktigt bra jobb med nya vaccin, hälsovård och fortplantningsåtgärder så kanske vi kan minska detta med 10 till 15 procent”. 

ATT FÖRBJUDA ALTERNATIVMEDIA

Det som dessa personer skulle kunna göra är att säga att dessa terrorister kommunicerade via internet och sociala medier och därför måste vi stänga ned Internet.  Man skulle kategorisera alternativmedia som farlig fake news, som spridare av hat och hot och förbjuda den. Förbudet mot alternativmedia görs givetvis för våran egen säkerhets skull.  Det är just i kaotiska situationer som de kan lyckas få igenom repressiv lagstiftning. Ofta ligger lagförslag redo på stand by och när katastrofen händer så installerar man dessa lagar snabbt. Så gjorde man med Patriot Act efter 9/11. 

Dammegård säger att det finns teorier som säger att det har tagits patent på Coronaviruset  av The Pirbright Institute i Storbritannien. Detta institut har finansierats av Bill och Melinda Gates. Det är även Bill och Melinda Gates som tar fram testkitten för Covid-19. The Daily Telegraph i Storbritannien skrev att vissa av testkitten hade varit infekterade med Coronaviruset. När du gör ett sådant test så topsar du dig själv precis som man gör när man gör DNA-tester. Vissa menar att det som de egentligen handlar om är att man försöker anordna ett DNA-bibliotek. Det finns även teorier om att smittan kommer att spridas via vaccinen och via testkitten.

FEJKAD LÄKARE

På TV har man påstått att sjukhusen är överfulla av Covid-19 patienter och att allt är kaos. Sedan började människor besöka dessa sjukhus och det visade sig att många av dem var tomma.  Detta resulterade i hashtaggen #filmyourhospital. Den officiella storyn om överfulla sjukhus stämmer inte alls.

I New York gjorde TV en intervju med en läkare som hette Dr. Colleen Smith och hon berättade hur fruktansvärt allting var. När vi undersökte denna Smith så  hittade vi henne på Linkedin. Det visade sig att hon inte var läkare. Efter att vi påpekat detta försvann hennes konto från Linkedin. Vi upptäckte sedan att Colleene Smith dyker upp som instruktör för medical simulations. Nu är vi tillbaks till dessa övningar igen. Man gjorde intervjuer med offer från kryssningsfartyget som blev drabbat av Coronaviruset. En av  offren som blev intervjuad var David Abel som visade sig vara skådespelare. 

HÅRDA CORONARESTRIKTIONER I SPANIEN

Dammegård bor i Spanien och han säger att restriktionerna är hårda. Om man är mer än en person i bilen kan man åka på 1500 Euros i böter. I snabbköpen får man bara handla mat, klädavdelningarna är avspärrade. Om polisen stoppar dig måste du visa ett aktuellt kvitto  att du har handlat. Man har satt upp vägspärrar överallt. Det vi har bevittnat nu vad gäller Covid-19 är att en hel planet har satts i husarrest utan att ett enda skott har avlossats. 

Dammegård menar att Den Nya Världsordningen länge har jobbat för att Kina ska bli den nya modellen. Man har även jobbat länge på att förstöra USA. Med Agenda 21/2030 trycker man in folk i smarta städer där allting är uppkopplat till varandra och där Sverige är ett föregångsland. Samtidigt som teknologin för detta är spännande är det ganska läskigt om någon med dåliga intentioner har kontroll över dessa system. Speciellt om vi går in i ett kontantlöst samhälle. Den som styr ditt chipp kan stänga ned ditt bankkonto om du säger “fel saker”

En sak som sker nu när vi är instängda är att man rullar ur 5G-teknologin väldigt snabbt. 5G är en helt annan bollplan än de tidigare trådlösa generationerna.  5G innebär millimetervågor som penetrerar kroppen på ett helt annat sätt.  Det här är så nära vapenteknologi som man kan komma. Ett av symptomen för 5G är syrebrist. Andra symptom är snuva och feber. Symptomen påminner mycket om Covid-19 symptomen. Det är mer eller mindre tabu på YouTube att prata om något samband mellan 5G och Coronaviruset.

I Danmark har man infört en lag som kan ge upp till 8 månaders fängelse när det gäller Covid-19. Det har funnits ett lagförslag om att man kan få 10 års fängelse om man kritiserar NATO.  Den franska filosofen Voltaire sade att om du vill veta vem som kontrollerar dig, ta reda på vem du inte får kritisera. 

Dammegård driver sajten Lightonconspiracies.com. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "OLE DAMMEGÅRD OM COVID-19, FALSE FLAGS OCH POLITISKA MORD"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.