VARFÖR VILL VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN IDELIGEN UTLYSA PANDEMIER?

December 2020

Världshälsoorganisationen har en historia av att överdriva pandemier. Men denna gång, år 2020, lyckades WHO med att utlysa globalt nödläge. Dave Cullen från Bitchutekanalen ‘Computing Forever’ förklarar. 

Video ovan: Dave Cullen från kanalen Computing Forever.

ATT SKAPA EN PANDEMI

Dave Cullen menar att Världshälsoorganisationen har en tradition om att fejka pandemier. Denna gång (år 2020)  lyckades dock Världshälsoorganisationen med att skrämma slag på en hel planet. Cullen menar att skillnaden mellan 2010 och nu är att globalisterna har fått större kontroll över mainstream media. Man använder sig även av den misslyckade PCR-tekniken samt att man använder sig av det falska påståendet att asymptomatiska personer kan sprida Coronaviruset.

Tidningen Forbes hade en artikel runt denna tidpunkt med titeln “Why the WHO faked a pandemic” (februari 2010). Artikeln  har nu blivit borttagen men Cullen använde Wayback machine och hittade artikeln. Där man kan läsa att Världshälsoorganisationen  Director-General Margaret Chan år 2010 sade i ett tal att hälsoministrar världen över borde utnyttja den skada som svininfluensan har skapat på fattiga nationer. Chan tycker att man bör få ut budskapet att man bör ändra på den globala ekonomins funktioner  så att man fokusera på att distribuera välstånd baserat på värdegrunder  såsom solidaritet, jämlikhet och social rättvisa. Dessa ståndpunkter borde användas mot politiska system  som styr den finansiella marknaden, ekonomier, kommers och  handel. 

Cullen menar att man använder katastrofer i syfte att pusha för andra ekonomiska och politiska agendor (the great reset, den fjärde industriella revolutionen, tvångsvaccinering, den gröna agendan etc).

“50 MILJONER MÄNNISKOR KOMMER ATT DÖ AV FÅGELINFLUENSAN – WHO”

År 2005 förutsåg Världshälsoorganisationen att 50 miljoner människor skulle dö i fågelinfluensan (enligt svenska folkhälsomyndigheten har cirka 400 personer dött av fågelinfluensan). 

fågelinfluensan_sverige_covid-19 vaccin_prov_test

År 2004 basunerade Världshälsoorganisationen ut att 50 miljoner människor kan dö av fågelinfluensan. Enligt svenska folhälsoinstitutet har drygt 400 människor dött av fågelinfluensan.

VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN UNDERBLÅSTE HYSTERIN RUNT SVININFLUENSAN

År 2010 anklagade EU:s  Council of Europe health chief Dr. Wolfgang Wodarg läkemedelsföretag för att skapa global panik i och med den så kallade svininfluensan. Wodarg ville ha mer transparens gällande hur läkemedelsindustrin var med och påverkade WHO:s beslut att skapa denna panik.  Dr. Wolfgang Wodarg menade att hysterin runt svininfluensan var århundratets största medicinska skandal. Paul Flynn, Council of Europe Health Sub Committee, menade att Världshälsoorganisationens påståenden om svininfluensapandemin var kraftigt överdrivna.

svininfluensan_världshälsoorganisationen_covid 19_vaccinering_tester_prov.pandemi

År 2009 deklarerade Världshälsoorganisationen fullskalig pandemi för svininfluensan. Det sägs att cirka 280 000 personer dog globalt av svininfluensan (för den som litar på myndigheters statistiker). Svininfluensan var med andra ord mildare än en vanlig säsongsinfluensa. 

WHO’S EGENHÄNDIGA DEFINITIONER

I maj 2009 kungjorde Världshälsoorganisationen en ny definition på begreppet “pandemi“. Den tidigare definitionen löd:

“när ett nytt influensavirus dyker upp som befolkningen inte har immunitet mot. Och att detta resulterar i samtida epidemier globalt med ett stort antal döda samt sjukdomar”. 

Den nya definitionen blev: 

En pandemi är när en infektionssjukdom sprids över stora delar av världen och drabbar en stor andel av befolkningen i varje land.”

 

flockimmunitet_agnes wold_världshälsoorganisationen_covid 19_diagnos

Den 23 december 2020 meddelar Agnes Wold att Världshälsoorganisationen ändrar definitinen på “flockimmunitet”. Numera går det endast att uppnå flockimmunitet via vaccin och inte på naturlig väg. 

 

svininfluensan_vaccinet_covid 19_provsvar_pandemilagen regeringen

NARKOLEPSI OCH UTEBLIVNA ERSÄTTNINGAR

Närmare 5 miljoner svenskar vaccinerade sig år 2009 mot den så kallade svininfluensan. När det gäller Covid-19 vaccin så har läkemedelsbolagen ingen skadeståndsskyldighet. Socialminister Lena Hallengren har gått ut och sagt att staten ska betala för eventuella bieffekter av Covid-19 vaccinet. Kommer Hallengren att hålla sitt ord? Det är tveksamt, tittar man på hur det gick för de som fick narkolepsi av vaccin mot svininfluensan så har så gått som ingen fått någon ersättning. I artikeln ovan står det även att orsaken till narkolepsin kan bero på en “olycklig slump”. Var det en “olyckling slump” att sjuksköterskan Tiffany Dover svimmade i direktsänd tv när hon tog vaccin mot Covid-19?

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "VARFÖR VILL VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN IDELIGEN UTLYSA PANDEMIER?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.