F.D CDC-CHEF “CORONAVIRUSET KOMMER TROLIGEN FRÅN ETT LABORATORIUM”

April 2021

Före detta CDC-chefen Dr. Robert Redfield tror att Coronaviruset har läckt ut från ett laboratorium. Samtidigt studerar USA tillsammans med Wuhan-laboratoriet på den teknik som kallas gain-of-function. En teknik som går ut på att göra ett (Coronavirus) farligare, lättare att sprida samt att ha potentialen att orsaka en pandemi. 

  I mars 2021 blir Dr. Robert Redfield, den före detta chefen för CDC,  intervjuad av Dr. Sanjay Gupta från CNN. Redfield’s teori är att Coronaviruset har läckt ut från laboratorioet i Wuhan och att det började spridas redan i september 2019. Redfield menar att det inte är ovanligt att andningspatogenenr såsom Coronaviruset infekterar den personal som jobbar med viruset.

   Redfield har vigt sitt liv åt virologi och han har svårt att tro att detta virus kom från en fladdermus till en människa och sedan blev ett av de mest spridda virusen i människans historia. När ett virus går från ett djur till en människa så tar det ett tag för viruset att komma underfund med hur det ska bli effektivt. 

ÄR CORONAVIRUSET ETT BIOVAPEN?

   Del Bigtree från kanalen The Highwire talar om att Världshälsoorganisationen genomförde en slags fejkad undersökning för att undersöka påståendet att Coronaviruset kom från Wuhan-laboratoriet (till och med New York Post menade att WHO.s turne var fejk).

   En person som var med WHO på deras fejkturne i Kina var Dr. Peter Daszak från USA som styr organisationen EcoHealthAlliance. Daszak har intressekonflikt som heter duga vad gäller Wuhan-laboratoriet eftersom Daszak var med och finansierade Wuhanlaboratoriets forskning på Coronavirus från fladdermöss. Föga förvånande har Daszak varit en av de personer som mest har motarbetat argumentet att Coronaviruset kom från Wuhan-laboratoriet.

Video ovan: Del Bigtee från kanalaen The Highwire. 

USA FINANSIERAR FORSKNING OM VIRUSMANIPULERING I WUHAN

   EcoHealth Alliance hette tidigare Wildlife Trust (en Rothschild skapelse) och var en av de organisationer som donerade pengar till forskning om Coronavirus i Wuhan. Pengarna kom från Faucis NIH och summan var 7,5 miloner dollar. EcoHealth Alliance har även mottagit  40 miljoner dollar från Pentagon gällande projekt om militär vetenskap och pandemier.

   Det som USA studerade tillsammans med Wuhan-laboratiet var en teknik som kallas gain-of-function. Denna teknik går ut på att manipulera ett virus (ett Coronavirus i detta fall) som gör att det sprider sig snabbare. Till och med Svenska Dagbladet skriver om detta och de nämner att gain-of-function handlar om att göra Coronaviruset farligare för människan (tänk vilket sammanträffande). Dr. Peter Daszak stödjer alltså denna forskning och samtidigt skickar WHO ut honom på turne för att undersöka teorin att Coronaviruset kom från Wuhan-laboratoriet. USA kunde själv inte uföra gain-of-function i USA eftersom risken för pandemi var för stor. 

   Del Bigtree ställer sig frågan varför USA finansierar biovapen-forskning i Kina och varför vill den amerikanska regeringen stödja iden om ett virus som har funktionen att massprida sig? Del Bigtree ställer sig också frågan om detta Coronavirus verkligen var en olyckshändelse i arbetet eller om det släpptes ut?  

biovapen_coronavirus_sverige_wuhan_test_prov

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "F.D CDC-CHEF “CORONAVIRUSET KOMMER TROLIGEN FRÅN ETT LABORATORIUM”"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.