TUCKER CARLSSON OM BIG TECH’S CENSUR GÄLLANDE CORONA-PANDEMIN

cesnroship_christchurch call_censorship_macron_trudeau
cesnroship_christchurch call_censorship_macron_trudeau

Maj 2020

Tucker Carlsson från Fox News pratar om censuren från Big Tech i kölvattnet av Covid-19. 

   Här kan vi bland annat höra att en video av doktorer från Kalifornien som förespråkar att man ska öppna samhället igen blev bortplockad från YouTube eftersom videon “violated community guidelines” (den har vi hört förut). Doktorerna nämner bland annat att det utövas påtryckning att klassificera så många avlidna som möjligt som dödsfall av Covid-19 samt det faktum att de menade att nedstängningen av samhället inte är hållbart.  En amerikansk  Facebookgrupp som demonstrerade mot nedstängingen av samhället plockades bort eftersom gruppen inte accepterade iden om social distansering vid protesten. Mark Zuckerberg själv sade nyligen angående detta att “protester som dessa  inte längre  är skyddat politiskt innehåll utan det är ‘skadlig missinformation’ som plockas bort från Facebook”.  

   Susan Wojcicki som är CEO för YouTube har sagt att man kommer att ta bort kanaler som rekommenderar vitamin C som bot mot Coronapandemin. Hon nämner även att allt innehåll som går emot Världshälsoorganisationens rekommendationer kommer att plockas bort.  Samtidigt har IT-jättarna början övervaka oss med drönare via din mobil med tanke på Covid-19. Denna övervakning sker i syfte att “rädda liv”. Samtidigt kommer “experter” och lovordar Kinas totalitära styre och tycker att USA ska kontrollera internet som Kina gör. Tucker Carlsson menar att USA mer och mer börjar likna det totalitära Kina.

Video ovan: Tucker Carlsson från Fox News pratar om Big Tech’s censur på sociala medier i kölvatten av Coronapandemin. 

världshälsoorganisationen_who_covid 19_infodemi_infodemic_corona_sverige

Det narrativ som går emot Världshälsoorganisationens narrativ gällande Coronaviruset kommer att plockas bort från YouTube. Vilket inkluderar rekommendationer av C-vitamin för att bota Covid-19. 

 

facebook_covid 19_coronavirus censur

Bild ovan: en allt mer vanlig syn på Facebook i dessa dagar. Man får meddelandet att “falsk information” har hittats i ens inlägg och därför har inlägget plockats bort.  Detta inlägg gäller 5g och strålning. Här verkar det till och med som om “faktagranskarna” påstår att 5g mikrovågsstrålning inte påverkar immunförsvaret vilket givetvis inte stämmer. 

 

youtube_censored picture

Bild ovan: denna bild stöter jag ofta på på min blogg nu för tiden. Bilden innebär att en video har blivit bortplockad från YouTube.

 

 

Personligen kan jag rekommendera de alternativa videoplattformarna Bitchute och Brighteon

 

 

 

“World Health Summit 2019” by worldhealthsmt is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Be the first to comment on "TUCKER CARLSSON OM BIG TECH’S CENSUR GÄLLANDE CORONA-PANDEMIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.