VARNING FÖR BRUNSMETNING A LA BREIVIK

Augusti 2021

   I juli 2021 var det tio år sedan massmördaren Anders Breivik mördade 77 personer på Utöja i Norge. I och med detta har extremvänstern tagit tillfället i akt och brunsmetar nu alla som står till höger om Socialdemokraterna.

     Susanne Sjöstedt från Värmlands Folkblad skriver (1) att Breivik hade iden om ett folkutbyte, det vill säga att om hur Islam  eller invandringen håller på att ta över västvärlden och att man måste ta till våld för att stoppa detta folkutbyte.  Sjöstedt associerar detta med Sverigedemokratens eftersom Mattias Karlsson år 2018 hade skrivit att Sverige var illa ute (på grund av massinvandringen) men tack vara Sveriges patrioter så skulle vi vända trenden. “Seger eller död” skrev Mattias Karlsson.

Massmördaren Anders Breivik tog livet av 77 personer. 

BREIVIK = SD

   Den före detta misslyckade socialförsäkringsministern Annika Strandhäll gick till attack mot liberalerna eftersom liberalerna nu stöjder ett borgerligt block med SD inkluderat. Strandhäll menade att L nu underlättar för ett parti med rötter i svensk vitmakt-rörelse att få inflytande i svensk politik.  Liberalerna slog tillbaks och menade att man tydligen måste vara socialdemokrat för att slippa bli brunmålad.

   Aftonblaskans ledarskribent Lina Stenberg gick ett steg längre och twittrade om att liberalerna måste bestämma sig eftersom antagligen är man för SD/Breivik eller så är man emot det. Vilket i sin tur resulterade i en polisanmälan från Sverigedemokraterna.

   En drös av vänsterextremister har framfört likande argument på olika medier – allt i syfte att skrämma folk från att rösta på eller samarbeta med Sverigedemokraterna. Ja  SD har ett nazistiskt förflutet och? Att påstå att SD idag är ett Nazistparti är löjligt.  Socialdemokraternas historia är inte heller den vackraste (2).

   Vi kan också se hur mainstream media attackerar moderaterna och KD för att de samarbetar med Sverigedemokraterna (inte minst attackeras Ebba Busch-Thor för sin mindre lyckade fastighetsaffär). 

“HAT-RETORIKEN”

   Ett återkommande argumentet från extremvänstern är det så kallade “hatet” som SD och andra högerpopulister sägs sprida.  Vänsterextremisten Nalin Pekgul (3) menar till exempel att Sverigedemokraterna underblåser hat mot samhället som i sin tur kan inspirera till terrorhandlingar. Innebär detta att vänsterextrema åsikter inte eggar till våldsdåd? Och vem är det egentligen som underblåser hat i Sverige? Kan det vara extremvänstern som kontinuerligt påstår att alla hatar alla?

BREVIKS MANIFEST

   Vilka var då Breiviks ståndpunkter? Jag själv har inte läst Breiviks manifest men enligt var jag har läst från andra så handlade Breiviks manifest bland annat om antipati mot mångkulturen, mot muslimer, mot antirasister, mot kulturmarxismen, mot globaliseringen, mot feminismen och HBTQ-agendan.  Brevik hade anammat iden om det stora folkutbytet – det vill säga att muslimer eller invandrare håller på att ta över västvärlden.

   Betyder detta att om man har liknande tankar som Breivik så är man en potentiell massmördare eller  “högerextrem“? Det är nämligen detta som vänsterextremisterna vill uppnå – man vill förknippa  populism, SD, högerextremism, invandringfientlighet, anti-islam med Breivik. 

Att Sverige håller på att islamiseras är det knappast någon tvekan om. Som du kan se i bilden ovan kan muslimer på vissa sjukhus få sin egen sjukhusimam. Det hela blir en smula paradoxalt i och med att Dagens Dumheter nyligen haft en kampanj om hur “rasistiska” svenskarna är som vill ha svensktalade läkare.  Enligt Molgan Johansson berodde detta på “åratal av systematisk rasistisk propaganda i Sverige”. Rasistkortet är ett väldigt framgångsrikt koncept, det får tyst på folk. 

EN BRUNSMETANDE VALRÖRELSE

   Det vi bevittnar i och med årsdagen av Breiviks attack är troligen upptakten till valrörelsen 2022.  Mittenvänstern kommer att köra rasist/nazistkortet om och om igen och mainstream media kommer givetvis att hjälpa till (eftersom de är kulturmarxister:). Kommer mittenvänstern att lyckas? Den som lever får se. 

 

REFERENSER

  1. https://www.vf.se/2021/07/22/ledare-tio-ar-efter-utoya-ar-breiviks-ideer-tyvarr-inte-sa-extrema-langre/
  2. https://juliacaesar.blog/2018/08/12/socialdemokraternas-smutsiga-historia/
  3. https://www.expressen.se/kultur/hatspraket-lever-kvar-efter-utoya-/
  4. https://sverigesradio.se/artikel/friidrottens-nya-policy-alla-far-tavla-som-valfritt-kon

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "VARNING FÖR BRUNSMETNING A LA BREIVIK"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.