BILDERBERGGRUPPEN

bilderberggruppen_trilaterala kommissionen_annie lööf_carl bildt

September 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

 

År 1954 samlades människor från det översta skiktet i samhället på Hotel de Bilderberg i staden Oosterbeek i Holland. Representanter från flertalet nationer var närvarande och från Sverige deltog Herbert Tingsten och advokaten och företagsledaren Martin Waldenström.

Mötet var initierat av  familjerna Rockefeller och Rothschilds. Nederländernas Prins Bernhard stod som värd för mötet.  Mötet var stängt för journalister och sekretessen var stor. Syftet för mötet var att diskutera globala politiska skeenden och bestämma de kommande globala politiska utvecklingarna.

Jag har läst boken "Den sanna historien om Bilderberggruppen" som är skriven av kanadensaren Daniel Estulin.

bilderbergruppen_daniel estulin_trilaterala kommissionen_annie lööf
Hotell Bilderberg där första mötet för Bilderberggruppen skedde.

Med start från år 1954 så träffas dessa Bilderbergare en gång per år på något fashionabelt ställe. Syftet är att diskutera politik, uppnå samstämmighet och lägga ut riktlinjerna för den globala världspolitiken. Allt sker bakom stängda dörrar. Gruppen har opererat under  anonymitet tack vare det faktum att de kontrollerar mainstream media. Det var inte förrän på 1990-talet som bilderbergarnas existens blev känd. En av bilderbergarnas huvudfigur, David Rockefeller, fällde följande kommentar på ett bilderbergsmöte 1991 gällande bilderberggruppens anonymitet:

BETALT INNEHÅLL/PAID CONTENT.

För att få tillgång till denna artikel så måste du  bli betalande prenumerant genom att registrera dig och betala.  Läs villkoren för prenumerationer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.