REGLERAD BEFOLKNINGSTILLVÄXT FÖR KLIMATET

Juli 2017

Ledarskribenten Arvid Åhlund på tidningen Dagens Industri propagerar för att Sverige ska bromsa befolkningstillväxten för att rädda klimatet.

Ska befolkningsmängden i Sverige dämpas så att vi kan bekämpa klimatförändringarna? Ja det tycker i alla fall ledarskribenten Arvid Åhlund på Dagens Industri i en ledare från 19 juli 2017.

 I sin ledarartikel  så pratar Arvid Åhlund om att civilminister Ardalan Shekarabi nyligen varit i New York för att redogöra den svenska regeringens insatser vad gäller att implementera Agenda 2030 i Sverige. Dvs. de så kallade millenniemålen. Agenda 2030 är det som kallas för  hållbar utveckling och som man kan läsa om överallt.

“DET BEHÖVS FÄRRE AV OSS”

Sedan går Arvid Åhlund vidare i artikeln och berättar att  företagen rent generellt arbetar på klimatsmarta  lösningar och hur fantastiskt detta är. Arvid menar  att “världen är på rätt väg vad gäller att bekämpa klimatförändringar”. Givetvis passar han på att svartmåla Trump för att denna meddelade att USA ska lämna Parisavtalet.

Sedan i mitten på artikeln så går Arvid Åhlund vidare och spekulerar vad som behövs göras mer för att bekämpa klimatförändringarna.

“Vad behövs mer? Färre av oss. I en studie som publicerades häromveckan framhåller forskare vid Lunds universitet att det enskilt viktigaste vi kan göra för att minska klimatutsläppen är att skaffa färre barn. Det är, likt klimatförändringarna, inget påtagligt problem i Sverige. Men den övergripande poängen är viktig”

“Mindre familjer innebär mer mat och mer vatten. Det innebär mer över till investeringar i utbildning och infrastruktur, vilket på sikt leder till högre tillväxt och ökad levnadsstandard”.

Dessa insikter behöver uppenbarligen hamras hem. Får vi inte bukt med befolkningsökningen spelar det nämligen ingen roll hur många linser vi äter eller om vi väljer att avnjuta semestern på västkusten eller i Stilla havet”.

AGENDA 2030 OCH HÅLLBAR UTVECKLING

 Agenda 2030 och hållbar utveckling är en manual för att “transformera världen till ett bättre ställe att leva på” enligt Förenta Nationerna.  Agenda 2030 är FN:s plan för att “rädda denna planet” och där är det stort fokus på att bekämpa klimatförändringarna.  Det finaste av allt är att vår nuvarande regering jobbar stenhårt på att implementera denna agenda i Sverige.

Videon nedan: vill man lära sig mer om Agenda 2030, Agenda 21, befolkningskontroll etc så kan man alltid spana in videon nedan. Globalisternas dröm är att avfolka den amerikanska landsbygden. De röda områdena du ser är de områden som de vill ska vara orörd  natur. Detta görs för att “bekämpa klimatförändringarna”. Amerikanarna ska trängas ihop i Megacities där de kommer att vara övervakade dygnet runt tack vare Internet of Things. 

 

 

Referenser

https://www.infowars.com/from-7-billion-people-to-500-million-people-%e2%80%93-the-sick-population-control-agenda-of-the-global-elite/

 

Dagens Industri: kvinnors egenmakt gynnar klimatet

 

Be the first to comment on "REGLERAD BEFOLKNINGSTILLVÄXT FÖR KLIMATET"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.