BARNAOFFRANDE OCH SATANISM I DE HÖGSTA FINANSIELLA KRETSARNA

Maj 2021

Ronald Bernard kom in i de högsta finansiella kretsarna i den europeiska finansvärlden. Men när han erbjöds att offra barn i satanistiska ritualer så fick han nog. 

   I denna intervju gjord av Irma Schiffers från nederländska DVM-tv så berättar Ronald Bernard om sin erfarenhet inom den högsta nivån av den europeiska finansvärlden.  Bernard har varit entreprenör hela sitt liv och en börsmäklare tipsade Bernard att involvera sig i den finansiella världen.

  Bernard menar att  Finanseliten har skapat ett regelverk som håller mänskligheten undertryckt och gör så att ett antal få kan bestämma över massorna. Det är ungefär 8 000 personer inom finansindustrin som styr världen. Det är meningen att ingen på de lägre nivåerna ska kunna följa pengarnas väg, 

Video ovan: hela intervjun med Ronald Bernard.

KRIMINELLA UNDERRÄTTELSETJÄNSTER

   Underrättelsetjänsterna är en av de mest kriminella grupperna i världen, de startar och finansierar krig. De handlar med vapen, droger och människor. Bernard ger även exempel på hur finanseliten gjorde så att den italienska liren förlorade värde och företag gick omkull, och de skrattade åt det. Många av hans kollegor fick alkoholproblem och började med droger. 

SATANISM OCH BARNAOFFRANDE

   Bernard säger att många människor inom finanseliten är luciferianer – satanister. Bernard själv blev inbjuden till Church of Satan  och där utfördes mässor som bland annat inbegrep nakna kvinnor. Bernard var ganska road av det hela och deltog bara som åskådare. En dag blev han erbjuden att offra barn i satanistiska ritualer vilket han inte gick med på. Detta blev vändpunkten för Bernard. Bernard säger att de ville att han skulle göra denna offerritual så att de sedan skulle ha full kontroll över honom via utpressning. Bernard säger även att barnaoffrande är en ritual som har pågått i tusentals år inom vissa kretsar. 

Videon ovan: Bernad berättar om satanister och hur han blev erbjuden att offra barn via ritualer. 

ATT SÖNDRA OCH HÄRSKA

   Bernard rekommenderar att läsa The protocols of Zion  och menar att det är som att läsa om vad som sker i världen i dag. En metod som eliten använder är söndra och härska. Man skapar konflikter mellan olika partier, folk med olika hudfärger  och sedan kan man undertrycka hela mänskligheten.

   Bernard nämner även att om alla skulle gå samman och motarbeta dessa mörka krafter så skulle allt det dåliga försvinna. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Photo licens 2.0 

Be the first to comment on "BARNAOFFRANDE OCH SATANISM I DE HÖGSTA FINANSIELLA KRETSARNA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.