AURORA 17 – NATO HAR GOTLAND I SIKTE

nato_usa_sweden_u boats_CIA_ olof palme_ 80'ssoviet, russia, false falg

Juni 2017

I september så drar krigsövningen Aurora 17 igång i Sverige. USA/Nato är intresserad av Gotland. Den som kontrollerar Gotland kontrollerar Östersjön. 

I september 2017 så drar krigsövningen Aurora 17 igång. 20 000 soldater kommer att vara inblandade. Krigsmakten USA kommer bl.a. att ha 1000 militärer på Gotland. Gotland kommer att få besök av amerikanska terrängbilar, attackhelikoptrar, obemannade drönare och jagare från US Navy. Flera Natoländer kommer att närvara. Nu kommer även det kontroversiella värdlandsavtalet att prövas.

aurora17_värdlandsavtalet_nato_usa_peter hultqvist_ryssland_
USA har sedan tidigare sagt att de vill ta Patriot luftvärn till Sverige. Om man placerar dessa Patriots på Gotland så blir det säkert mycket tryggare i Östersjön.

NATO VILL HA GOTLAND

Gotland är av vikt för USA på grund av dess geografiska läge. Det land som kontrollerar Gotland  kontrollerar stora delar av Östersjön.

Den amerikanska Armegeneralen David Perkins säger:

– Gotlands läge och den säkerhet som svensk militär förser ön med är extremt viktigt. Inte bara för Sverige utan även för den här delen av världen. Ön är en grundbult inte bara för Östersjön utan den ger även tillgång till Nordatlanten.

I och med övningen Aurora 17 så kommer USA att lära känna Gotland. Detta är givetvis en våt dröm för USA/Nato eftersom den som kontrollerar Gotland även kontrollerar stora delar av Östersjön.

I videon nedan kan man se hur Nato laddar upp med manskap och krigsmaterial längs Rysslands gränser.  Hultqvist vill ha samma scenario i Sverige – stationerade Natotrupper på svensk mark. I och med Natos övningar i Natoländer längs Rysslands gränser så har nu Nato etablerat sig i Europa. De militära övningarna innebär att Nato kan träna inte bara på krigföring men även på logistik och lokalkännedom.  Tack vare Peter Hultqvists globalisering av det svenska försvaret och Sveriges närmande till Nato så kan även Sverige dras in i ett eventuellt storkrig mot Ryssland.

 

VÄRDLANDSAVTALET

I och med Aurora 17 så kommer även Natoländerna att pröva det kontroversiella värdlandsavtalet för första gången. Värdlandsavtalet innebär att Natotrupper nu har laglig access till svensk mark och de har även rätten att bedriva krigföring från svenskt territorium.

nato_ max gustafson_aurora 17_gotland_ peter hultqvist

Referens

Mia Stubbendorffs tal om Nato

Läs gärna Mia Stubbendorffs tal om Sverige, Nato och värdlandsavtalet.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE /GRATIS/FREE)

* indicates required


6 Comments

  1. Så klarsynt…du hänger verkligen med och hukar inte för NATO/OTAN:s blodtörstiga och genocidala historia med uppbackning från världsglobalisterna som finansierar allt med fårens slavskatter

  2. NATO är inte USAs försvar utan ett provokativt militärsystem som ägs av finans-eliten, men bekostas av.vanligt folk genom skatterna. Främsta syftet med NATO är att krossa Ryssland. NATO är helt beroende av en yttre fiende, Ryssland, för att motivera sin existens.

  3. Värdlandsavtal är bara en omskrivning av ordet medlemskap fast utan möjlighet att delta i planering. Det blir som ett föräldrafritt partaj för tonåringar i den förpubertala klassen som ett par av kommentarerna här. Ska bli intressant om dessa vaknar upp när man inför “Demokrati” av militär Natomodell i deras hemkvarter. Grönklädda individer som inte förstår ett skit av vad du säger när dom sladdar in med en stridsvagn i trädgården. Dom osäkrar sitt vapen istället. Bra skrivet om aktuellt problem, det privata företaget Terracom satte upp rörliga paraboler i master längs med kusten redan hösten 2016.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.