19/05/2024

6 thoughts on “AURORA 17 – NATO HAR GOTLAND I SIKTE

  1. Så klarsynt…du hänger verkligen med och hukar inte för NATO/OTAN:s blodtörstiga och genocidala historia med uppbackning från världsglobalisterna som finansierar allt med fårens slavskatter

  2. NATO är inte USAs försvar utan ett provokativt militärsystem som ägs av finans-eliten, men bekostas av.vanligt folk genom skatterna. Främsta syftet med NATO är att krossa Ryssland. NATO är helt beroende av en yttre fiende, Ryssland, för att motivera sin existens.

  3. Värdlandsavtal är bara en omskrivning av ordet medlemskap fast utan möjlighet att delta i planering. Det blir som ett föräldrafritt partaj för tonåringar i den förpubertala klassen som ett par av kommentarerna här. Ska bli intressant om dessa vaknar upp när man inför “Demokrati” av militär Natomodell i deras hemkvarter. Grönklädda individer som inte förstår ett skit av vad du säger när dom sladdar in med en stridsvagn i trädgården. Dom osäkrar sitt vapen istället. Bra skrivet om aktuellt problem, det privata företaget Terracom satte upp rörliga paraboler i master längs med kusten redan hösten 2016.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.