ARIZONA AUDIT UNDERSÖKER EVENTUELLT VALFUSK I USA-VALET

Juli 2021

Arizona Audit är namnet på den kommission som undersöker eventuellt valfusk i Maricopa County, Arizona gällande USA-valet 2020.   Här blir Arizona Audit-medlemmen Lis Harris intervjuad av Stew Peters om hur arbetet fortskrider. 

   Som bekant var det mycket prat om valfusk under USA-valet 2020 och man menade att Demokraterna hade stulit valet (därav hashtaggen#StopTheSteal).  Efter valet startades gruppen Arizona Audit med syfte att gå till botten om anklagelserna om valfusk. Man har rikat in sig på Maricopa County i Arizona. 

ETT MANIPULERAT VAL?

   Harris säger att det finns falska poströster och datamanipulering,  bland mycket annat och hon tror att Arizona Audit-kommissionen kommer att börja släppa ut informationen om resultatet av undersökningen under juli/augusti. Väldigt många människor har sagt  att de emottog 20 stycken extra poströster inför valet 2020 och dessa uttalanden har gjorts under skriftlig edlig försäkran.

   Harris blev involverad  i Arizona Audit efter valet när hon såg en Youtubevideo som handlade om att avlidna personer var registrerade röstare i USA-valet. Harris fann att cirka 20 % av de som röstat i hennes distrikt inte ens fanns registrerade i distriktet, var döda eller inte existerade. Man har  gjort dörrknackning och upptäckt att väljare som var registrerade på en viss adress inte bodde där och detta i stort antal. Harris misstänker att valsystemet i USA har varit riggat under decennier. Maricopa County är unik i sitt sätt att kontrollera eventuellt valfusk och Harris tror att mer delstater kommer att haka på.

MAINSTREAM MEDIA HAR GÅTT BANANAS

   MSM (Mainstream media) har gått bananas på Arizona-projeket och kallat de ansvariga för Qanon-anhängare, konspirationsteoretiker,  att de “skrämmer upp väljarna“,  för att vara en bluff och så vidare.  MSM gör sitt yttersta för att ge gruppen ett dåligt rykte och gruppen har fått flera videos avstängda från Youtube. Harris tror att MSM försöker skapa narrativet att Arizona-gruppen är den nya 6-januari rörelsen (stormningen av Kapitolium).  Arizona-gruppens advokater har emottagit många brev där de anklagas för att bryta mot The Civil Rights Act och hon menar att  Department of Justice (DoJ) och U.S. Attorney General har varit involverat i detta.

   Motståndarna menar att Arizona-gruppen stör eller trakasserar väljare med sina dörrknackningar. På radion kör man med reklam om hur fantastiskt och säkert USA-valet år 2020 var och man uppmanar folk att ringa ett telefonnummer om de känner att de blivit trakasserade av röstkontrollanterna. Harris ringde upp detta nummer men efter två månaders tid har ingen ringt tillbaks. Syftet med denna radioreklam troligen handlar om att väcka misstro mot dörrknackarna och inte svara på deras frågor. Harris säger att när de utför dörrknackning så är det 9 av 10 som tackar dem för att de gör detta jobb. 

usa val_valfusk 2020_trump

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "ARIZONA AUDIT UNDERSÖKER EVENTUELLT VALFUSK I USA-VALET"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.