APKOPP0R – DEN NYA PLANDEMIN

Maj 2022

Enligt mainstream media och det medicinindustriella komplexet har människor blivit smittade med apkoppor och enligt Dagens Nyheter sprider sig nu smittan “snabbt i Europa”. Har vi en ny skrämselkampanj på gång?

Video ovan om apkoppor. 

ÄR APKOPPOR DEN NYA SKRÄMSELKAMPANJEN?

   Globalistdrottningen Lena Hallengran har klassat sjukdomen som en allmänfarlig sjukdom eftersom “Klassificeringen gör det möjligt att vidta nya smittskyddsåtgärder”. WHO:s Europachef  Hans Klunge befarar ökad smittspridning under sommaren. DN skriver att apkoppor är en zoonos – en sjukdom överförd från djur till människa (precis som narrativet om Covid-19 och fladdermöss). Det svenska medicinindustriella komplexet och EU vill nu göra massinköp av vaccin mot apkoppor. Föga förvånande finns det ett vaccin på marknaden som, hör och häpna, har 85 % säkerhet.  Vaccingurun Richard Bergström befinner sig i Bryssel och diskuterar vaccin mot apkopporna.

MIN KOMMENTAR

  Min syn på saken.  Ja det dröjde inte länge förrän nästa plandemi seglade upp – apkoppor. Och här kan man återigen skylla på zoonotiska sjukdomar för detta öppnar dörren för WHO:s planerade globala pandemifördrag. Enligt detta eventuella globala fördrag ska de “skydda oss” mot zoonotiska sjukdomar. Det lilla pris vi får betala är lockdowns, indirekt tvångsvaccinering, vaccinpass och allt annat trevligt vi har stött på under plandemin. Tänk dig hur vår vardag kommer att bli om WHO:s globala  pandemifördrag går igenom: Tedros kommer att utlysa pandemi så fort någon nyser. Vi kommer aldrig gå tillbaks till en normal vardag. Och det är precis vad globalisterna vill – man vill ha ett ständigt nödtillstånd i syfte att kontrollera oss.

EU-RÄTTEN STÅR ÖVER DEN SVENSKA GRUNDLAGEN

   Teorin om apkoppor är extremt överdriven och man använder den för att skrämma upp oss. Glöm heller inte bort att Sverige är medlem i EU och WHO. Det som sker hos WHO blir lag inom EU. EU-rätten står över den svenska grundlagen, det har våra kära politiker röstat igenom i riksdagen.

 

REFERENSER

https://www.dn.se/sverige/sannolikt-eu-gemensamt-vaccin-mot-apkoppor/  betalvägg

The Highwire på Bitchute.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "APKOPP0R – DEN NYA PLANDEMIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.