25/05/2024

11 thoughts on “VISSELBLÅSARE GÄLLANDE INVANDRING OCH VÄLFÄRD

 1. Ja, det stämmer jag har en närstående
  Som behöver hjälp just nu,o har
  Aldrig,legat staten till last!! Men nu är
  Ett tillfälligt behov av statligt stöd!
  Hur de behandlar en Svensk,
  Skattebetalare då är ofattbart,
  Värre än en Tiggare!!

 2. De Finländska krigsbarnen, inkl jag själv borde stämma svenska staten. Hur mycket pengar har vi blivit blåsta på. Nu Kerstin Koorti, få du börja arbeta. Du har min telefon! Tenstaprinsen!

 3. Regeringen och alla beslutsfattare jobbar verkligen på spräng för att utrota ursprungsbefolkningen.

 4. Är detta sant då finner jag inte ord för vad jag tycker ock känner för våra politiker. Skulle gärna få veta om detta är sant. Vem vill och kan svara.

   1. Att skriva ut sitt namn om man jobbar med myndighetsutövning inom socialtjänsten är att begå yrkesmässig harakiri. Det är hårda fakta. Sen om just den här familjen existerar irl det lär vi aldrig få veta.

  1. Man behöver inte tveka en sekund på sanningshalten i detta, det är faktiskt så det går till, för lite längre tillbaks erhöll personer med något rörelsehinder bidrag till bil upp till hundratusenkronor, och ibland handikapsanpassad för 50 000 kr, som bilägare måste man ju kunna använda bilen, det betalades ut kontanta medel till bensin och ovriga bilkostnader, de som sålde bilen efter en vecka fick därigenom
   en hel del pengar “i handen” på förfrågan hos försäkringskassan om detta var ok, svarade man att bilen var hans egendom och fick göra vad han ville med den, dock fick vederbörande inte inkomma med nytt bidrag
   på sju år, jag känner till ett dussintal,men det är väl en droppe i havet.

 5. Det förklarar varför flera hundra tusen Lian klättrare lurar in sig i vårt land med okontrollerat Nidragssystem

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.