KASSELSTRAND “VEM SKA HA RÄTT TILL SVENSKT MEDBORGARSKAP?”

Maj 2021

I denna video av Gustav Kasselstrand går han in på ämnet vem som ska ha rätt till svenskt medborgarskap och att vi måste börja prata om att kunna återkalla svenska medborgarskap. 

   Nyligen var det en debatt mellan Märta Stenevi (MP) och Jimmie Åkesson. Stenevi förespråkade givetvis  fortsatt mångkultur medans Åkesson sade att medborgarskap inte kan delas ut hur som helst. Kasselstrand håller med SD att icke-medborgare självklart inte ska få ta del av svensk välfärd (vilket sker i nuet). Kasselstrand menar att många nyanlända har kommit till Sverige som välfärdsturister och har även fått svenskt medborgarskap. Det är lätt att få svenskt medborgarskap, efter fyra år som asylinvandrare så får du automatiskt svenskt medborgarskap utan någon prövning alls.

REKORD I UTDELADE SVENSKA MEDBORGARSKAP

   År 2020 slog Sverige “rekord” vad gäller antalet utdelade medborgarskap med över 80 000 stycken. Första kvartalet för år 2021 var 20 000 nya medborgarskap. De vanligaste länderna för att få medborgarskap är Syrien, Afghanistan, Somalia, Eritrea och statslösa. Kasselstrand menar att det är dags att börja prata om att återkalla svenska medborgarskap. Våra femtekolonnare till politiker har skapat detta problem genom att dela ut svenska medborgarskap som om de vore godis. Man har delat ut medborgarskap till personer som aldrig borde ha fått det.

   Kasselstrand menar att den bästa lösningen är att dra tillbaks medborgarskap i storleksordningen hundratusentals. Kasselstrand manar folk att rösta på Alternativ för Sverige och att även bli medlemmar.

socialdemokraterna_invandring_asyl

Stefan Löfven “Mitt Europa bygger inga murar” och han fick rätt – massinvandringen till Sverige fortgår i oförminskad takt. Svenska medborgarskap delas ut som om det vore godis. 

 

 

Be the first to comment on "KASSELSTRAND “VEM SKA HA RÄTT TILL SVENSKT MEDBORGARSKAP?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.