ALTERNATIV FÖR SVERIGE STÄLLER UPP I KYRKOVALET 2021

April 2021

Alternativ för Sverige ställer upp i kyrkovalet 2021. Kasselstrand informerar. 

Kasselstrand informerar att Alternativ för Sverige ställer upp i kyrkovalet 2021 (Kyrkovalet sker i september 2021).  Afs arbetar för fullt med förberedelser för kyrkovalet och man har bedrivit crowdfunding som går till valrörelsen för kyrkovalet.  Afs ambition är att ta en plats i kyrkomötet – det vill säga svenska kyrkans riksdag.

Kasselstrand menar att behovet är stort att Afs får in kandidater i kyrkomötet med tanke på vilka som kandiderar till detta val (Fredrik Federlay – som numera avsagt sig kanditaturen). Kasselstrand menar att kyrkan ska vara en trygg plats för barn och menar att Federlay inte har där att göra. De som hör hemma i kyrkan är Sverigevänliga krafter, nationalister och konservativa, det vill säga de som vill se till att svenska kyrkan inte är en lekstuga för 68-vänstern utan är till för de som vill att tro och tradition lever.

Förra året fick Afs 2 200 medlemmar (rekord) och årets mål är 3 000 medlemmar. Alternativ för Sverige kommer snart att lansera sin kampanj för kyrkovalet 2021. 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.