ALTERNATIV FÖR SVERIGE GÄSTADE KUNGSBACKA

April 2022

Alternativ för Sverige gästade Kungsbacka på sin valturne för 2022. Afs huvudämnen är återvandring och Swexit. 

ALTERNATIV FÖR SVERIGE I KUNGSBACKA

   Alternativ för Sverige är ute på valturne och man gästade Kungsbacka i april 2022.  Gustav Kasselstrand inledde eventet med att berätta att Kungsbacka är en av de kommuner som Afs kommer att ställa upp på i kommunvalet (För att ta sig in i kommunfullmäktige behövs 2 %).

   Alternativ för Sverige bildades 2018 och fick 0,3 % i riksdagsvalet 2018, 0,46 %  i EU-valet 2019 och i kyrkovalet 2021 kammade man hem  1,26 % (och fick således 3 mandat i kyrkans riksdag – kyrkomötet).  Afs arbetar för massiv återvandring av probleminvandrare som har missbrukat Sveriges gästfrihet. Afs vill återkalla uppehållstillstånd och medborgarskap för dessa och sedan ska de återvisas till sina hemländer. 

/gustav-kasselstrand_kungsbacka_2022_valturne

Kasselstrand i Kungsbacka. Alternativ för Sveriges valturne 2022 har börjat. 

VARJE RÖST PÅ ALTERNATIV FÖR SVERIGE ÄR VÄRDEFULL

   Moderaterna och socialdemokraterna har skapat Sveriges problem gällande massinvandring och Kasselstrand menar att dessa partier således knapppast kommer att lösa dessa problem. Det är dags att sätta svenskarna i första hand.

   Kasselstrand nämner att om ett parti får 1 % i ett riksdagsval innebär det det partiet får sina valsedlar utlagda i vallokalerna tills nästa val (nu får det göras manuellt). Varje röst på Afs är således mycket värdefull.  SD gjorde till exempel ett så starkt val 2006 (2,9%) att detta lade grunden för riksdagsinträde 2010 ( 5,7 %).  SD har under sin tid i riksdagen förändrats radikalt som parti. SD överger kärnfrågor på löpande band i syfte att blidka moderaterna och SD verkar ha glömt bort vilka som har röstat in dem i riksdagen. Det var inte många som ville att Sverigedemokraterna skulle bli som de andra partierna, vilket nu håller på att ske.

alternativ för sverige valturne 2022_kungsbacka_återvandring_swexit

Återvandring är en av Alternativ för Sveriges hjärtefrågor. Swexit är en annan hjärtefråga. 

KANDIDATEN MATTIAS FROM

   Mattias From är kandidat för Alternativ för Sverige  i Kungsbacka kommun. From säger att Kungsbacka låg år 2022 på sjätte plats vad gäller att ta emot asylsökande. Dessa asylsökande får sedan förtur i bostadskön och de ska sedan slussas in på skola, dagis och så vidare. Majoriteten av dem kommer att gå på socialbidrag.

   Förra året skedde ett förnedringsrån i Fjärås. Ett invandrargäng band fast en svensk kille ute i skogen och slog och sparkade honom och avslutade misshandeln med att urinera på honom. Sedan stal man plånboken och mobiltelefonen. Straffet för gärningsmännen blev inte fängelse, ingen utvisning utan de fick ungdomsvård. Hade Alternativ för Sverige fått bestämma hade dessa kriminella invandrare kastats ut med huvudet före. Kriminella gäng etablerar sig i Kungsbacka kommun och  kopplingen mellan massinvandringen och kriminaliteten är uppenbar. Vanstyret av Sverige har gått för långt och över ett halvt sekel av massinvandring har tyvärr satt sina spår.

/MATTIAS-from-kungsbacka-alternativ-for-sverige

Mattias From från Kungsbacka är kandidat till kommunfullmäktige i Kungsbacka för Afs. 

Vänstern hälsade på och hejjade fram Afs 🙂

 

REFERENSER

Alternativ för Sverige om deras valturne 2022

https://alternativforsverige.se/alternativ-f%C3%B6r-sverige-inleder-valr%C3%B6relsen-i-stockholm-den-12-mars/

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

Be the first to comment on "ALTERNATIV FÖR SVERIGE GÄSTADE KUNGSBACKA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.