ALTERNATIV FÖR SVERIGE I ALMEDALEN

afs_alternativ för sverige_almedalen_jeff ahl
afs_alternativ för sverige_almedalen_jeff ahl

Juli 2018

Gustav Kasselstrand,  partiledare för Alternativ för Sverige, talar på deras torgmöte i Almedalen 2018. Nedanstående text är ett utdrag från detta tal.

Gustav Kasselstrand:

Är det någonting som växer och som ligger i framtiden så är det nationalismen. Det är vi nationalister som kommer att kunna rädda det här landet. Om man tittar på de strömningar som finns i Sverige och Europa så ser vi att folket reser sig i protest mot sina korrupta etablissemang. Folket reser sig i protest mot korrupta journalister. Folken vill ha förändring och de vill inte ha liberal förändring, de vill inte ha socialistisk förändring, de vill ha en nationalistisk förändring.  De vill ha asylstopp. Ta Italien som exempel där Matteo Salvini från Lega har blivit inrikesminister och nu stoppar båt efter båt med ekonomiska migranter. Det räckte med att stoppa den första båten för att minska antalet båtar till Italien. Saker och ting händer i Europa och Sverige. 

ÅTERVANDRINGSPOLITIK

Allting talar för att vår politik kommer att få fäste i Sverige.  Vår viktigaste fråga är återvandringsfrågan. SD har delvis gjort ett bra jobb. Att Sverigedemokraterna har växt i Sverige är ett sundhetstecken. Men SD har inte återvandringsfrågan i sin arsenal. Vi måste vara brutalt ärliga i hur situationen i vårt land ser ut med skjutningar, gruppvåldtäkter, dag efter dag.  Det har blivit vardagsmat. Om man väljer av politisk korrekthet att inte prata om återvandring  så är man själv en del av problemet i Sverige. En reporter frågade om det är realistiskt att en halv miljon flyktingar ska återvandra? Är det realistiskt att ompröva samtliga uppehållstillstånd från år 2000? Svaret är ja. Det var inte Alternativ för Sverige som inledde massinvandringen. Massinvandringen till Sverige är  politiker-ledd och journalist-ledd revolution utan folkligt mandat. Afs var aldrig ansvariga för det här men vi tänker lösa det. Det är magstarkt av politiker och journalister, som håller på att förvandla Sverige till ett U-land, att säga att vår åvervandringspolitik inte är passande. Sverige idag är ett land som styrs av clowner. Överallt, i myndigheter, i riksdagen, i medierna . Sedan försöker de med näbbar och klor att försvara sina egna positioner genom att försöka tysta ned andra partier eller motarbeta oss.

DE GAMLA PARTIERNA

Ulf Kristersson är en av dessa skojare. Kristersson applåderade frenetiskt när Fredrik Reinfeldt talade om att vi skulle öppna våra hjärtan. Slutresultatet är att det inte kommer att finnas några pengar till annat än invandring.  Vi kan inte lita på vad Ulf Kristersson säger, han är en bedragare. Precis som de flesta andra partier i de gamla partierna. De är en del av problemet. Det är de som har skapat problemet och de kommer aldrig att lösa dem. Det krävs omfattande åtgärder för att komma tillrätta med Sverige. Det finns inte längre någon tid för mellanmjölkspolitik i det här landet. Politisk korrekthet kommer inte att lösa våra problem. En återvandring på en halv miljon av människor som har kommit hit och utnyttjat våra välfärdssystem, missbrukat vår gästfrihet, tackat oss genom att begå brott. Eller människor som har kommit hit illegalt, ljugit sig till uppehållstillstånd eller medborgarskap. De ska inte vara här i Sverige, de ska inte integreras, de ska åka tillbaks till sina hemländer.  Att skicka hem 500 000 människor skulle innebära att resurser frigörs och dessa pengar kan vi lägga på vår egen befolkning.

DRA IN BISTÅNDSPENGARNA

Sveriges resurser är inte oändliga. Ska man ge fri sjukvård, bidrag, förmåner från välfärdssystemet till illegala invandrare, ja då blir det mindre till den svenska befolkningen. Svenska politiker ska tjäna det svenska folket, ingen annan. Svenska folket förtjänar politiker som sätter svenskarna först.  De gamla partierna lägger miljarder och åter miljarder på vuxna desertörer som har kommit hit och lämnat kvinnor och barn i sticket.  Det är också självklart att vi ska dra in hela utvecklingsbiståndet. en rapport nyligen sade att SIDA inte vet vad de ska göra av alla deras pengar, de vet inte vad de gör med pengarna. De har noll koll på en budget som är lika stor som hela försvarsmakten. Vi öser ut pengar över andra länder samtidigt som vi inte har råd att rädda vår egen välfärd. Vi lägger ner BB till exempel. Ofta går dessa biståndspengar direkt till de korrupta regimerna. Det är ett slöseri med skattepengar. SD vill att en procent av BNP går till bistånd, det vill inte Alternativ för Sverige. Afs vill lägga ned Svt. 

Sverigedemokraterna har varit det enda någotsånär vettiga partiet i Sverige. Det är därför som 20 % av svenska folket röstar på dem idag. Jag har aldrig träffat en sverigedemokrat som säger att SD har bättre politik än Afs. När jag träffar sverigedemokrater så säger samtliga att Alternativ för Sverige har en bättre politik än vad SD har.  Ni säger det vi tänker för att vi just nu förbereder ett eventuellt samarbete med Ulf Kristersson. Är det realistiskt att man ska rösta på ett parti som man egentligen inte håller med när det finns andra partier som säger vad du tänker? Man bör väl rösta på företrädare som representerar dem politiskt?

För 10-15 år sedan så var den invandringspolitiska debatten död. Korrupta journalister och politiker har gemensamt beslutat sig för att invandringen ska vi inte diskutera i vårt land. Man sopade debatten under mattan.

Alternativ för Sveriges hemsida:

https://alternativforsverige.se/

Be the first to comment on "ALTERNATIV FÖR SVERIGE I ALMEDALEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.