VAR ITALIEN INBLANDAT I VALFUSKET I USA?

Januari 2021

En person anställd inom Italiens försvar menar att han hjälpt till att manipulera valdata i USA-valet. 

Video ovan från Stop World Control. 

USA-valet 2020 var som bekant en orgie i valfusk och nu framkommer det uppgifter om utländsk inblanding i USA-valet 2020.

Ovanstående video från Stop World Control visar hur den italienska advokaten Alfio D’Urso vittnar om hur en person i Italienska militären  blev instruerad av den amerikanska ambassaden i Rom att skifta röster från Donald Trump till Joe Biden.  Man använde avancerad mjukvara och satelliter.

Personen ifråga heter Arturo D’Elia och är chef för IT-avdelningen hos LeonardoSpa (militär enhet i Italien). Satellitsändningen ska ha gått via Frankurt Tyskland (där CIA har kontor). D’Elia har blivit åtalad för att ha inplanterat virus i datorerna hos LeonardoSpa. Arturo D’Elia är villig att ställa upp i domstol gällande detta och han ska även ha en backup av originaldatan av valet. Denna berättelse har cirkulerat i mainstream media i Italien. 

Detta har skapat hashtaggen #italydidit.

Maria Zack från Organisationen Nations in Action bekräftar  att de känner till personen som laddade upp mjukvaran, hur de gjorde det och var de gjorde det.  Zack menar att President Trump har rätt: det var utländsk inblandning i USA-valet 2020. 

Pensionerade generalen Thomas McInerney menar att det även var andra länder som deltog i valfusket. McInerney tror att Kina var inblandat och att man använde programmen Hammer och Scorecard. För att kunna ändra rösterna i flera delstater så måste det vara mer än en spelare inblandad menar han. 

italien_usa_valfusk_alfio d'urso_election

 

 

 

 

ITALY STOLE U.S. ELECTION – Here’s why they did it…

Be the first to comment on "VAR ITALIEN INBLANDAT I VALFUSKET I USA?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.