NYHETER FRÅN ALEX JONES OCH INFOWARS

Juli 2021

En video från  juli 2021 där Alex Jones från Infowars berättar de senaste nyheterna om globalisterna och deras vaccinagenda.

LÄSA DINA SMS FÖR ATT HINDRA “VACCIN-DESINFORMATION”

   Jones säger att globalisterna nu vill läsa våra sms-meddelanden i syfte att stoppa eventuell “anti-vaccin information”.  Ett konsortium bestående av Rockefeller Foundation, Carnegie Foundation, Bill Gates, Southern Poverty Law Center, ADL samt Demokraterna är de som styr mainstream media. Detta konsortium vill nu bestämma vilken information som är ok att publicera gällande  USA-valet 2020 och om vaccinnyheter.

 

vaccin_sverige_covid-19 bieffekter_

 

Globalisternas nästa förslag för att stoppa “vaccin-desinformation” är att avläsa och stoppa “skadliga sms”. 

   I princip så säger de att om du ifrågasätter valet 2020,  vaccin eller lockdowns så är du en terrorist eller extremist.    Denna grupp stödjer även CCDH – Center for Countering Digital Hate – som är en grupp som har gett ut  ett häfte med titeln “The Disinformation Dozen” där man hänger ut  de största motståndarna till Covid-vaccinet. Biden själv säger att om man ifrågasätter lockdown eller vaccinering så är det vit överhöghet eller hatretorik och vit överhöghet är det som CIA och Pentagon fokuserar på och vill stoppa.

vaccin desinformation_censur_barn ungdomar

Bild ovan: CCDH har gett ut häftet “The Disinformation Dozen” där man hänger ut de största vaccinmotståndarna. 

“DESINFORMATION” DÖDAR FOLK

   Jones säger att deras budskap nu är att folk sprider desinformation om Corona och detta dödar folk. Även Vita Husets talesperson Jen Psaki säger att folk dör på grund av att de läser misinformation om vaccin och därför vägrar ta Covid-vaccinet. De säger att “misinformation” om Covid är ett allvarligt hot mot folkhälsan och man vill att plattformarna ska ta ännu hårdare tog mot detta.  Rockefeller Foundation är en stor spelare i att motarbeta den så kallade desinformationen. 

  Pratade du om labbteorin för ett år sedan blev du bannad på plattformarna men nu är ämnet mainstream. Samma sak gällde om man pratade om alternativa behandlingar, då blev man också portad på plattformarna. Infowars är hårt censurerad på mainstream plattformarna och det är nästan omöjligt att dela våra videos där. 

Bild ovan: Vita Husets talesperson Jen Psaki säger att vaccin-misinformation dödar folk eftersom folk inte vill vaccinera sig. Därför måste desinformationen stoppas på sociala medier. 

REGELBUNDNA SPRUTOR MOT NYA VARIANTER

   Jones har haft doktorer och virologer som har medverkat i hans show och  som har sagt att etablissemanget kommer att kräva att folket behöver regelbundna vaccinationer på grund av nya virusmutationer (Det kommer alltid  nya varianter av förkylningsvirus). Detta är precis vad som sker nu, läkemedelsbolagen säger att man behöver nya sprutor på grund av nya mutationer,  till exempel Deltamutationen. Man har “experter” som förespråkar mer vaccinering och man har pratat om att man kommer att behöva 10 sprutor per år mot Covid.

   De flesta som dör på sjukhus dör efter att de har fått vaccinen fast officiellt så dör dessa patienter på grund av “nya virusvarianter“.   En doktor på Jones show har sagt att om du ger någon vaccin mot något så enkelt som ett förkylningsvirus och när sedan ett förkylningsvirus drabbar personen så får du en kraftigt immunrespons och kan bli sjuk. Då kommer de att säga att du behöver mer vaccin när det i själva verket är vaccinet som gör dig sjuk.

   Folk blir vaccinerade men nu är det tydligt att dessa vaccin inte fungerar: folk blir ändå smittade och smittar andra. Folk blir även tillsagda att de inte är viktiga (non-essential) och vi vet att PCR-testet är 94 % falskt positivt. 

EN PLANERAD PANDEMI

   Jones menar att det var dessa personer som startade pandemin och de håller på att implementera ett globalt id (ID 2020). Klaus Schwab pratar helt öppet om att implementera microchip i kroppen. Macron har nyligen kommit ut och sagt att om du inte tar vaccinet så kommer du inte att kunna handla och protesterna har blivit omfattande . Efter uttalandet försökte “faktagranskare” att gaslighta oss genom att säga att “Macron menade inte egentligen vad han sade”.

  Sedan har vi World Economic Forum och deras Cyberpolygon. De vill skapa globala blackouts i syfte att stänga ned det industriella samhället och “rädda jorden” genom att minska vårt koldioxidutsläpp. Nationer planerar för nya lockdowns, i Frankrike kan du få sex månader i fängelse om du inte har ett Covid-pass när du går på restaurang. Har vi otur kommer denna agenda leda till att du inte kommer att kunna lämna ditt hus om du inte tar 10 sprutor per år.

klaus schwab_the great reset_sverige_worl economic forum_covid 19

Ultraglobalisten Klaus Schwab säger att “ingenting kommer att återgå till det normala igen” i och med Covid-pandemin. Schwab menar även att “nu har vi ett tillfälle att omstarta hela världen”. 

FÖRENTA NATIONERNA DRIVANDE FÖR VACCINAGENDAN

   Förenta Nationerna är drivande bakom vaccinagendan och de sade för ett år sedan att vi måste gå in i folks hem, undersöka dem för Covid och isolera dem. Globalisterna vill även ha digitala tatueringar för vaccin i din kropp. Finansierat av Bill Gates. Syftet med vaccinen är att sterilisera dig, förgifta dig och slutligen uppnå befolkningsreducering. De vill att du ska göra som de säger annars tar de dina friheter ifrån dig via ett kommande socialt betygssystem.

världshälsoorganisationen_covid 19_corona_vaccin_bieffekter_sverige

 

Världshälsoorganisationens Mike Ryan sade 2020 att “man måste gå in i folks hem, undersöka dem för Corona och sedan isolera dem”. 

  Black Mirror var ett tv-program om vad som redan sker i Kina och Kina är själva modellen för vad de vill implementera i västvärlden. DHS (Department of Home Security) förbereder nu för masskarantän för ovaccinerade. Man kommer att iscensätta en ny lockdown i USA så att vi inte får några mid-terms election nästa år, så att de kan stjäla ytterligare ett val. De använder denna plandemi för deras diktatur. De använder till och med termen “New World Order”.

   Jones säger att han inte vill komma med dåliga nyheter så att folk blir deprimerade men han menar att det är bättre att vi vet vad globalisterna pysslar med så att vi har en chans att stoppa det hela. Slutmålet för globalisterna är befolkningsreducering, något som de är öppna med.   De vill ha ett globalt id-kort, de vill ha mikrochipp och vi vet nu att Fauci & Co körde med gain of function i Wuhan. 

   I tredje världen har man laboratorier för biologiska vapen och sedan släpper man ut dessa som till exempel med Ebola. Allt det här har ingenting att göra med din hälsa eller säkerhet utan handlar egentligen om makt och kontroll. De vill beslagta dina resurser. Efterlydnand är detsamma som att ge upp. Motstånd är lösningen. Det vi nu bevittnar är samma mönster för att skapa en regim som har skett otaliga gånger i historien.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "NYHETER FRÅN ALEX JONES OCH INFOWARS"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.