ÅKESSON OCH BILDT OM SWEXIT I AGENDA

swexit_hälsokost_EU kosttillskott_förbud_örter

Det är sällan jag tittar på Statens Vinklade Television men när jag hörde att Jimmie Åkesson och Bilderbergaren Carl Bildt hade haft en debatt om Swexit i programmet Agenda så var jag givetvis tvungen att titta.

Åkesson:

– Jag vill inte att Sverige ska vara med i det EU som vi har idag. Carl Bildt och hans federalister i Bryssel vill flytta ännu mer makt till Bryssel. EU vill även att Sverige ska fråntas rätten att lagstifta egna lagar. Det är det som jag vänder mig mot. Problemet med EU är att jag inte kan avsätta de politiker som stiftar lagar åt mig. Jag kan heller inte rösta på dem. Ofta är det andra länders byråkrater som bestämmer svensk lagstiftning.

När det gäller Brexit så menade Åkesson att det vi bevittnar nu är att EU-eliten försöker straffa England för sin Brexit så att inga andra länder följer efter. Åkesson menade även att EU är ett vänsterliberalt projekt.

Carl Bildt däremot yrkade på mer europeiskt samarbete. Bildt menade att spörsmålet Swexit “är i särklass det mest farliga förslag som diskuteras i denna valrörelse”. Enligt Carl Bildt så skulle Sverige gå under om vi gjorde en Swexit. Skulle EU krascha så skulle planeten lida svåra nederlag och så vidare.  Carl Bildt förespråkade iden om gemensam lagstiftning för EU-länderna (Europas Förenta Stater). Bildt förespråkar kvotflyktingar men “dessa  ideer stoppas av nationalistiska grupper inom EU”. 

Och eftersom vi har att göra med Sveriges Vinklade Television så hade man givetvis en intervju med superglobalisten och Frankrikes president Emanuel Macron. Macron menade bland annat att Jimmie Åkesson “inte är förenlig med er historia och era värderingar”.

September 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

Be the first to comment on "ÅKESSON OCH BILDT OM SWEXIT I AGENDA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.