AGENDA 2030 – FÖRLUSTEN AV ÄGANDERÄTTEN

Juli 2017

I USA har extrema miljölagar skapats som innebär att myndigheter bestämmer vad amerikanarna får göra och inte göra med sin egen mark och med sina saker. Lagarna har sitt ursprung i Agenda 21.

I USA så har extrema miljö-och egendoms lagar skapats som innebär att amerikanarna inte själva får bestämma över sina gårdar och sitt material. Kaliforniens myndigheter har vad som kallas Nuisance Abatement Teams – NATs (Nuisance = besvär , Abatement = minskning) som åker runt till människor i Kaliforniens landsbygd och säger åt landägaren vad han får göra eller inte göra med sin egendom och med sina saker.

Nedanstående video är gjord av ReasonTV och visar hur Kaliforniens myndigheter med hjälp av deras NATs driver amerikanarna från landsbygden och tar över deras mark i Antelope Valley utanför Los Angeles. Till sin hjälp har Los Angeles myndigheter extrema miljölagar som har sitt ursprung i Agenda 21.

Översatt och transkriberad text från ovanstående video:

NUISANCE ABATEMENT TEAMS

Denna öde plats utanför Los Angeles heter Antelope Valley. Ett fåtal människor bor här och dessa blir trakasserade av enheter från Los Angeles myndigheter som kallas Nuisance Abatement Teams – NATs. Dessa NATs förföljer personer på landsbygden och påstår att de bryter mot “code violations” dvs. regler för miljö och egendom. En av de personer som blev trakasserade av NATs är Kim Fahey. Fahey hade byggt ett hem av telefonstolpar som hade döpts till Phone Henge. Fahey dömdes för 12 förseelser och hamnade i fängelse och blev även tvingad att förstöra Phone Henge. 

Joel Gallo är en Vietnamveteran. Förra året så började Los Angeles County att göra oanmälda inspektioner på hans gård.

Joel Gallo:

Myndigheterna kom hit och sade att jag måste klippa mina buskar.

Gallo samarbetade med myndigheterna och klippte sina buskar, flyttade på ett skjul, skrotade sin husbil. Men myndigheterna ville mer än så.

Joel Gallo:

Myndigheterna sa åt mig att jag måste flytta härifrån. Jag fick inte bo kvar.

Joel Gallo sade att grannar hade klagat på Joel Gallo men myndigheterna sade inte vilka grannar det var. Hans närmaste grannar bor flera mil därifrån. Myndigheterna sade att grannarna hade klagat på “skrämlig bebyggelse” på Gallos egendom. Gallo fick behålla sitt land men blev förbjuden att bo där.

Joel Gallo:

Helt plötsligt så var polisen där med dragna pistoler.

“FÖR MÅNGA BILAR PÅ GÅRDEN”

En annan resident i Antelope Valley är Oscar Castadena. Även Castadena har blivit beordrar att riva sin byggnad. Förra året fick han besök av Los Angeles myndigheter. Myndigheterna hälsade på Castadena utan fullmakt och började ta foton på hans egendom. Myndigheterna började klaga på att Castadena hade för många bilar på sin egendom, att hans vattentank var felaktig osv. De sade att dessa saker var ett besvär och en fara för hans grannar (grannarna bor flera mil därifrån). Myndigheterna från Los Angeles beordrade Castadena att skaffa ett byggtillstånd för att få behålla sitt eget hem på hans egendom. Men de skulle inte godkänna byggtillståndet om inte Castadena kopplade upp sig till Los Angeles elnätsystem och byggde en vattenbrunn.

Castaneda:

Det skulle kosta mellan 75 000 till 100 000 dollar att ordna elektricitet till mitt hus. Det enda val som jag har nu är att flytta från min gård.

Castadena och Gallo är endast två av flera personer som har blivit ansatta av Los Angeles NATs. Dessa NATs skapades 2006 av Los Angeles County Supervisor Mike Antonovich.

CODE ENFORCEMENT

‘Code enforcement’ kallas det när myndigheterna ser till att amerikanarna tar hand om sin egendom och sina saker. Från myndigheterna i Orange County i Floridas hemsida kan man bl.a.  läsa följande:

Vi ser till att reglerna för städning, skrotbilar och  bostadsbyggande efterföljs. (dvs. på privat mark).

Vi ser till att reglerna för stadsplanering efterföljs på privata marker… t.ex. saker såsom opassande magasinering utomhus.

Fordon på gården som är övergivna, icke-funktionella, eller är bilvrak är inte tillåtna och kommer att bogseras bort.  En icke-funktionell bil kan definieras såsom: bilen har punktering, bilen är nedmonterad, bilen har ingen nummerplåt…

Att ha högar med skrot på tomten eller att ha gräs på tomten som är över 18 tum är förbjudet.

Båtar som är längre än 24 feet måste parkeras på bakgården och får inte vara synliga.

Om du ska ha en utförsäljning hemma av saker du ej behöver så måste du ha tillstånd från myndigheter och utförsäljning på gården får endast göras två gånger per år.

Överträdelserna måste hanteras inom 15 dagar annars får man böter

Läs reglerna på myndigheternas egen sida

 

Referenser

Natural news: Nuisance Abatement Teams

Agenda 21 och globalismen

Be the first to comment on "AGENDA 2030 – FÖRLUSTEN AV ÄGANDERÄTTEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.