AFD OCH DET TYSKA VALET 2017

1/1-2017

Tyskland går till val hösten 2017. Uppstickarpartiet heter AFD- Alternative For Deutschland – som har haft stora framgångar på kort tid. Merkel ställer upp ännu en gång.

PÅ FRAMMARSCH. AfD grundades 2013 och var då ett parti som var skeptisk till Tysklands deltagande i eurosamarbetet. Partiledaren för AfD är Frauke Petry som är professor i ekonomi. I valet till Europaparlamentet 2014 så lyckades Afd knipa sju mandat. Alternativ för Tyskland har haft stora framgångar i valen i delstaterna i Tyskland.

Merkel är inte speciellt populär i sitt hemland. Bl.a. beroende på att hon importerade en miljon flyktingar till Tyskland. Merkel är en tvättäkta globalist och är en duktig lydhund till den nya världsordningen.

Nedanstående video är en intervju av nyhetskanalen Russia Today med AfD :s partiordförande Frauke Petry.


Här nedan är en del av Alternativ för Tysklands politiska ståndpunkter.

LÄMNA EURON
AfD skapades som ett euroskeptiskt parti. De vill att Tyskland lämnar eurosamarbetet. De vill även att krisande ekonomer ska betalas av banker, hedgefonder och privata institut istället för skattebetalarna. De är inte främmande för att återinföra valutan mark. De anser att euron är ett misslyckande.

EU-SKEPTIKER.
AfD är EU-skeptiker. De anser att EU lider av demokratiunderskott. De vill ha folkomröstningar i Tyskland. Man vill inte ha en centraliserad europeisk stat med egen budget. Man vill inte att de starkare länderna ska subventionera de svagare länderna. De gillar alltså inte de “räddningspaket” som den internationella bankmaffian prackar på misslyckade euroländer. De vill ha mer suveränitet till Tyskland och de vill införa strikta gränskontroller till Tyskland.

FLYKTINGPOLITIK
AfD är kritiska till den flyktingpolitik som globalisten Merkel bedriver och de vill stoppa invandringen. Frauke Petre säger:

– FN (Förenta Nationerna) har sagt att de vill ha en världsomspännande distribution av flyktingar. EU-kommissionen säger att det inte ska finnas något land med ett eget unikt folkslag. Vi ska alla välkomna flyktingströmmarna som något normalt.

RELATION MED RYSSLAND
AfD vill ha en bra relation till Ryssland och inte den krigshets som Merkel och hennes gelikar företräder. De gillar inte EU:s fientliga inställning till Ryssland. De gillar inte Natos övningar vid rysslands gränser. De vill upphäva sanktionerna mot Ryssland.

DIVERSE
AfD har heller ingen förkärlek för Islam och de anser att t.ex. Sharialagar inte är kompatibla med normer i Tyskland. AfD är inte förtjusta i Turkiet och den deal som EU gjorde med dem. De anser att Tyskland borde försvara sina egna gränser från flyktingströmmar. De anser att Schengensamarbetet är ett misslyckande.

Jag önskar Alternativ för Tyskland lycka till i det tyska parlamentsvalet 2017.

Referens

AfD homepage

Be the first to comment on "AFD OCH DET TYSKA VALET 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.