ATT FJÄRRSKÅDA 9/11

24/8 2015
Var 9/11 ett insiderjobb? Enligt Dr. Courtney Brown med sajten www.farsight.org. så var terrordådet på World trade Center ett insiderjobb som utnyttjade de islamiska terroristerna.

Dr Courtney Brown driver sajten Farsight.org där han arbetar med fjärrskåderi (remote viewing).  Fjärrskådning innebär att en person har vissa mentala förmågor såsom t.ex. att de kan gå tillbaks i tiden (mentalt/andligt) och bevittna ett event då det hände och sedan redogöra detaljerna. Detta var vad Dr Courtney Brown och hans kollegor gjorde. Brown själv  var administratören för projektet och de fjärrskådare han använde var Dick Allgire och Daz Smith.

Nedanstående videoklipp är en trailer för dokumentärfilmen “Remote viewing 9/11”

 

 

FJÄRRSKÅDNING OCH WORLD TRADE CENTER

 Fjärrskådarna spelade även  in sina sessioner då de utförde undersökningarna och Courtney Brown har gjort en dokumentärfilm av projektet som heter “Remote viewing 9/11”. Där får man se hur fjärrskådarna arbetar och hur de kommer fram till sina slutsatser. Vill man se dokumentären om terrordådet  och fjärrskådarna i arbete så får man pröjsa. Dock inga  större summor utan cirka 20 euro.

Det ska sägas att fjärrskådarna var helt ovetande om att det var World Trade Center-katastrofen som de undersökte.  De hade tillsammans med Courtney Brown nämligen bestämt att aldrig undersöka 9/11. Courtney Brown drog en fint  och hela 9/11-incidenten har nu blivit klarlagd och det är minst sagt överraskande data som dök upp i sessionerna .

VEM LÅG BAKOM  TERRORDÅDET 9/11?

 Om jag tar ett axplock från dokumentären “Remote viewing 9/11” så kom bl.a. följande fram:

    • Terrordådet 9/11  gjordes av en amerikansk grupp som utnyttjade de Islamska terroristerna.  Den hemliga organisation som utförde dådet ska ha varit “NSA-liknande” . De hade lokaler som var state-ot-the-art. De hade t.o.m. skydd mot fjärrskådning (som uppenbarligen inte fungerade).
    • Denna grupp ville riva WTC.   Den hemliga gruppen placerade ut sprängladdningar i World Trade Center. Fjärrskådarna pratar om skåpbilar med personal som åker in i WTC och gör iordning sprängladdningarna veckor eller månader före terrordådet. Sprängladdningar  som utlöstes efter att planen kört in i byggnaden. Och ser man på videos om WTC så ser man att byggnaderna faller precis som de gör vid en planerad sprängning av en byggnad – nämligen rakt ned.
    • Det sägs också att små kärnvapen ska ha använts till explosionen – kärnvapen som knappt utsöndrar strålning.
    • Fjärrskådarna säger att det var en missil som träffade Pentagon och inte ett flygplan.
  • Planen som flög in i tornen ska ha manipulerats och ha fjärrstyrts. Fjärrskådarna säger att piloterna inte kunde styra planet utan det styrdes med en autopilot som inte gick att rubba.

KÄLLOR

Hemsidan Farsight.org och 9/11

 

Be the first to comment on "ATT FJÄRRSKÅDA 9/11"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.