ATT FJÄRRSKÅDA 9/11

4/3- 2016

Dr Courtney Brown på sajten Farsight.com har låtit två fjärrskådare undersöka terrorattacken 9/11. Båda fjärrskådarna kom fram till att terrorattentatet på World Trade Center var iscensatt av en underrättelsetjänst som utnyttjade de arabiska terroristerna.

9/11. Dr Courtney Brown driver Farsight Institute och sajten Farsight.org. Courtney Brown använder sig av fjärrskådare (remote viewer) för att undersöka betydande händelser och fenomen.. De två fjärrskådarna som Courtney Brown använde sig av heter Daz smith och Dick Allgire. Dessa två fjärrskådare tillhör planetens bästa.
Courtney Brown sade aldrig åt dessa herrar att det var 9/11-incidenten som de skulle bevittna utan Courtney gav dem endast koordinaterna till platsen som skulle bevittnas och sedan så satte fjärrskådarna igång. Faktum är att man kan se hela fjärrskådarnas arbete när de utförde uppdraget. Fjärrskådarnas sessioner spelades in på video i deras hem och man kan köpa videon om man vill se sessionerna. Jag köpte tjänsten för streamad video och har nu sett ena videon och det var intressant måste jag medge.

courtney brown_9 11, fjärrskpådning, remote view, world trade center,
Dr Courtney Brown på The Farsight Institute undersöker 9/11 med fjärrskådning.

TVIVELAKTIG OFFICIELL VERSION

I första videon så pratar Courtney Brown om spekulationerna kring  World Trade Center. Det har ju varit mycket diskussioner om att den officiella versionen av 9/11 inte kan vara korrekt. Det finns många pusselbitar som inte stämmer. T.ex. att ett hus inte kan rasa ihop på det sätt som tornen gjorde, varför byggnad nummer 7 oförklarligt rasade ihop (den byggnad som var bredvid Twin Towers), det förekom smält metall på scenen – vilket är anmärkningsvärt.  Vissa människor som var där vid incidenten har nämnt att de har hört explosioner och det finns  många andra saker som helt enkelt inte stämmer. En  teori är att någon  utnyttjade terroristerna och lät dem få skulden.

Courtney Browns videos är uppdelade i två olika videos. Jag har sett den första och här är några axplock från sessionerna.

BYGGNAD NUMMER 7 SAMT NORRA TORNET

När Dick Allgire skådar byggnad nr 7 – den byggnad som låg bredvid Twin Towers och som också brakade ihop – så säger Dick i videon att han får fram en bild av en cylinder som han tror är en mini-nuke – dvs kärnvapen i miniformat. Cylindern är bärbar och kanske 50 cm lång och att dessa användes i byggnad nummer 7.
Daz Smith tittar på vad som hände det norra tornet. Daz Smith får upp ordet infiltrerat. Han ser personer som bär på explosiva  kemikalier och dessa kemikalier blir aktiverade. Daz Smith beskriver personerna som är bakom attentatet som businesslike. .

Nedanstående video är trailern för för de videos om 9/11 som man kan streama från The Farsight Institute.

SÖDRA TORNET

Daz Smith säger att gruppen som är bakom attentatet World Trade Center består av fyra olika grupper. En av grupperna är väldigt aggressiv. De transporterar något till en byggnad. De åker in i byggnaden via garaget. De har med sig explosiva kemikalier som de placerar ut på bestämda positioner i byggnaden. Gruppen arbetar väldigt effektivt och de vet vad de ska göra. De åkte dit i en grå van och de har overaller på sig. Daz säger att det hela påminner om en Hollywoodfilm. Gruppen påminner om en special forces unit. Det hela känns som en military covert action. Männen ska vara runt 30 – 40 år gamla och atletiska. Daz säger också att efter explosionen så fanns det kvar bitar av metall och att dessa bitar är väldigt viktiga om man vill hitta ledtrådar till vem som utförde attentatet.

OPERATIONSCENTRET  FÖR ATTENTATET

Dick Allgire kollar sedan på de som är högst upp i denna befälskedja. Dick kollar in själva platsen där denna grupp befinner sig. Dick ser en stor tomt som har massiva staket runt om sig med varningsskyltar. På tomten finns bunkrar. Det påminner om en militärbas typ NSA. Troligtvis ligger det utanför Washington vid Maryland, Virginia. I ett av husen på denna tomt så pågår febril verksamhet. Det är ett antal chefer som står och arbetar vid ett runt bord. Det står även andra personer och tittar på och som är delaktig i det hela men som just i detta läge fungerar mer som åskådare. Det finns monitorer i bakgrunden.

De har en slags planeringstavla  där de flyttar runt pjäser beroende på hur situationen utvecklar sig. Denna grupp följer ett skede i realtid. Gruppen har olika beredskapsplaner på vad de ska göra beroende på hur det hela utvecklar sig. En av personerna har fått sin tredje stjärna på axeln för gott utfört arbete – han har blivit befordrad. Detta är sekretess på högsta nivå och operationen  har planerats väldigt länge. Hela platsen som de befinner sig på är extremt välbevakad. Bevakningen är också elektromagnetiskt skyddad och även optiskt kamouflerad. Det finns även skydd mot fjärrskådning och Dick Allgire kan inte komma förbi denna barriär. Det hela är hightech.

daz smith_9 11_ world trade center_ farsight institute_courtney brown_
Daz Smith – en av fjärrskådarna som undersökte 9/11.

AUTOSTYRT FLYGPLAN

I den sista sekvensen så tittar Dick Allgire på vad som skedde med ena flygplanet som åkte in i ena tornet. Piloten i ena planet drabbas av panik eftersom han inte kan kontrollera planet, det går för egen maskin. De försöker stoppa planet men det går inte.

 

Referenser
Farsight homepage

Foton
Michael Foran [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.