INFO OM 5G

5g sverige_strålning_strålskyddsstiftelsen
By Nicosariego [CC BY-SA 4.0 ], from Wikimedia Commons

Maj 2018

5g håller på att implementeras i Sverige. Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) har negligerat att undersöka eventuella hälsorisker med 5g. I nedanstående video berättar Kevin Mottus från California Brain Tumour Association om  5g.

 

TRÅDLÖS STRÅLNING

Kevin Mottus säger att 220 doktorer och vetenskapsmän från 39 länder har undersökt hälsoriskerna vad gäller 5g och trådlös strålning. Dessa vetenskapsmän säger att det inte är någon tvekan om att trådlös strålning kan orsaka cancer, neurologiska problem, skada immunsystemet och skada fortplantningsorganen. Människor får redan hjärntumörer från deras mobiltelefoner och folk får neurologiska symptom från wi-fi.  Även smarta elmätare skapar sådana problem. Smarta elmätare är trådlösa och sätts upp på folks hem.  Detta är ett problem eftersom vi vet att cancerrisken ökar med tre till fyra gånger i närheten av dessa antenner. Även neurologiska problem ökar i dess närhet. Dessa antenner kommer att innebära en fortlöpande exponering för dess strålning.

OPÅLITLIGA RIKTLINJER

Kevin Mottus menar att i USA så är det myndigheten FCC som pushar implementerandet av 5g. FCC är helt styrd av den trådlösa industrin. FCC är även den myndighet som bestämmer reglerna vad gäller trådlösa nätverk samt dess strålningsnivåer. Här menar Kevin Mottus att det finns en påtaglig intressekonflikt. Myndigheten EPA har sedan tidigare visat att trådlös strålning kan orsaka cancer, neurologiska sjukdomar och skada fortplantningsorganen samt skada immunsystemet. Det som FCC gör är att sätta en termisk standard. Denna standard missar vad som händer när det gäller icke-termiskt eller sub-termiskt. Våra vetenskapsmän kan påvisa att trådlös strålning kan orsaka många sjukdomar och skada vårt DNA som har att göra med sub-termiskt. Det som FCC gör är att sätta en standard som egentligen undviker problemet. Detta innebär även att när folk klagar på 5g så kommer industrin att säga att de följer FCC:s riktlinjer och att dessa är säkra.

mats_persson-strålskyddsmyndigheten_5g sverige_strålning

Mats Persson är Generaldirektör på Strålskyddsmyndigheten.  Foto Bosse Alenius.

MYNDIGHETERNA SVIKER

Telekomindustrin påstår att dessa hälsoeffekter inte existerar, vilket Mottus menar är nonsens eftersom det finns hur mycket bevis som helst för just detta. Det som gemene man borde göra är att utbilda sig på ämnet gällande 5g. De myndigheter som är där för att skydda oss har svikit sin uppgift. Två hemsidor som Mottus rekommenderar är  bioinitiative.org  samt saferemr.com. Telekomindustrin spenderar miljarder kronor på att försöka dölja hälsoriskerna  med 5g. De betalar för sina egna studier vars resultat endast visar positiva påståenden om 5g.  Telekomindustrin infiltrerar myndigheter som är där för att värna om vår hälsa så att dessa myndigheter säger att det inte finns några hälsorisker. Telekomindustrin och FCC har pushat att riva upp landkablar så att folk tvingas att använda wi-fi.

EN KORRUMPERAD BRANSCH

Mottus menar att vi borde undersöka dessa frekvenser innan vi utsätter folket för dem. Det finns frekvenser som är mindre skadliga. Men telekomindustrin har inga planer på att se till att 5g-teknologin är säker innan den implementeras världen över. De har total kontroll eftersom de kontrollerar FCC. Ni måste förstå att FCC-kommissionen består av folk från den trådlösa industrin, av entreprenörer inom wi-fi, av en advokat från Verizon och den före detta presidenten för Wireless Trade Organisation. Denna intressekonflikt har hållit på i två decennier. FCC placerar trådlösa antenner nära dina barns skolor, nära ert hem under den falska förevändningen att det är säkert. Telekomindustrin har gjort ett imponerande jobb att framhäva de positiva fördelarna med denna teknologi och dölja det negativa.

SKYDDA DIG SJÄLV

Mottus säger att du kan skydda sig själv från farlig strålning. Om du använder en mobiltelefon så använd hörlurar med kabel. Detta håller borta mikrovågssändaren från ditt huvud.  Om du håller en smartphone nära ditt huvud så utsätter du din skalle för mikrovågsstrålning.  När du använder en laptop eller stationär dator, slå då av det trådlösa nätverket i dessa eftersom de utsänder strålning. Använd kabel till dina datorer för att ansluta till nätverken. Använd kabel till tangentbord och mus. Låt din stationära dator stå minst 30 centimeter ifrån dig eftersom det finns ett elektromagnetiskt fält runt din dator.

Problemet med trådlösa nätverk är att de har samma egenskaper som strömledningar. Dessa strömledningar har påvisats öka chansen för barn att få leukemi när de är nära dessa ledningar.  Wi-Fi skapar samma elektromagnetiska fält och skickar ut det i omgivningen och du kan inte fly undan från det. Sov inte med din smartphone nära ditt huvud eftersom telefonen skickar iväg en signal varje 30:e sekund till närmsta antenn. Elektromagnetiska fält kan skapa brist på melatonin och detta påverkar i sin tur din sömn. Melatonin är även viktig när det gäller att bekämpa cancer. Han inte din smartphone nära sängen och påslagen.

Portabla telefoner har liknande problem som smartphones. Använd dessa med en kabel istället för att hålla dem nära huvudet. De portabla telefonerna sänder strålning hela tiden. De använder en frekvens som inte är bra för kroppen. Stäng av all wi-fi i ditt hem när du ska sova.

 

Relaterat:

Den smarta staden Västerås och 5g:

jmm.nu smarta städer

Demonstrationer mot 5g:

jmm.nu 5g demonstration

5g och smarta elmätare:

Jmm: Smarta elmätare

Foto:

By Nicosariego [CC BY-SA 4.0 ], from Wikimedia Commons

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.

Be the first to comment on "INFO OM 5G"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.