ZERO IMPACT – KLIMATHYSTERI I FULL BLOM

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

26/2-2017

Zero Impact heter ett TV-program som är gjort av Utbildningsradion (UR.se). Zero Impact handlar om de klimathot som alla pratar om – dvs. att koldioxidutsläpp orsakar klimatförändringar och att vi människor förbrukar jordens resurser eftersom vi konsumerar för mycket. Välkommen till fake science.

Programmet Zero Impact hade premiär i februari. Programmet handlar som sagt om att vi måste minska våra koldioxidutsläpp och att vi måste skära ned på vår konsumtion eftersom vi slösar på jordens resurser. Programvärd för Zero Impact är komikern Özz Nujen.I första avsnittet av Zero Impact så får vi se familjen Ohlsson- Fleetwood som är en familj som bor på Östermalm Stockholm. Denna familj har sina levnads-och konsumtions mönster och dessa påverkar klimatet.

VAD ORSAKAR KOLDIOXIDUTSLÄPP?

Att tillverka en produkt innebär att koldioxid släpps ut pga. alla de processer som behövs göras för att tillverka produkten. Dvs. vi använder maskiner, material etc för att tillverka produkten och all denna användning av energi och material innebär att koldioxid släpps ut i atmosfären och att vi förbrukar jorderns resurser. Alla aktiviteter som vi gör alstrar således någon mängd koldioxid. Detta ger således avtryck på miljön. I tv-programmet så ges exempel såsom hamburgare 5 kg CO2, jympaskor 5 kg CO2, villa med eluppvärmning ca 3100 kg CO2 osv.

 

ÄTA KÖTT ÄR SKADLIGT

Så på vilket sätt genererar då familjen Ohlsson-Fleetwood koldioxid?

Familjen Ohlsson-Fleetwood åker bil, gör resor med flygplan åtta gånger om året, dottern har haft fyra mobiltelefoner under en kort tid, fadern i familjen har en eldriven skateboard och en eldriven enhjuling, alla är uppkopplade till Internet, de hade två sommarställen som var eluppvärmda, de åt kött-och mejeriprodukter, de hade tavlor med abstrakt konst, de äter kött m.m.

Familjen åker till Ghana för att se människor som arbetar på en soptipp för elektronik. Och där blir de givetvis omvända. Eftet detta så kommer de hem till Stockholm igen och ska nu bli klimatsmarta eller koldioxidbanta.  Deras lösningar på denna klimatsmarthet blir att: köra mindre bil, åka mer buss, på faderns jobb så skippade man taxiresor och cyklade istället, att äta linsgryta istället för oxfile, att plocka egna blommor istället för att köpa importerade blommor, mindre flyg, äta veganskt etc.

I slutet på programmet så meddelar ÖZZ Nujen stolt att familjen har sänkt sina koldioxidutsläpp från 18 ton till 2,8 ton. Hela familjen skriker av glädje och dansar runt i parken.

 

BUDSKAPET I ZERO IMPACT

Så vad är då budskapet i Zero Impact? Budskapet är givetvis att vi människor genererar alldeles för mycket koldioxid och vi måste ändra våra beteendemönster för att detta ska upphöra. Vi måste bl.a. börja konsumera mindre.  Med andra ord: ställ bilen hemma, cykla, gå eller åk kollektivt, sluta äta kött, sluta köp så mycket prylar, sälj bilen, flyg inte, sänk temperaturen i din lägenhet, förbruka inte så mycket vatten,   surfa inte så mycket, värm inte upp bostaden med el,  köp inte onödig konst etc. Vi måste med andra ord helt och hållet ändra våra konsumtions- och beteende mönster. Om vi inte gör det så kommer jorden i princip att gå under, och det vore ju inte bra.

  
FAKE SCIENCE

Som jag har skrivit om tidigare så är klimathotet ett fabricerat hot. Det är baserat på fake science. FN och dess globalister använder detta fabricerade klimathot för att bygga vidare på sin världsregering. Och det kommer inte att vara en vacker världsregering. Samtidigt så är det imponerande att se hur i princip hela planeten har blivit ”klimathjältar”. Majoriteten har svalt iden om klimathotet och nu kommer vi att få se program där Sverige ”anpassar sig” efter rönen om klimatlarmen. Förbered dig på att Sverige kommer att förändras. Förbered dig på att globalisterna kommer att komma in i ditt vardagsrum.

Om du inte har upplevt statlig propaganda förut så kommer du att få göra det nu. TV och media kommer att undervisa oss ”världsmedborgare” hur man ska göra för att leva klimatsmart. Vad de i princip kommer att säga är: lägg dig ner och dö. Vi ska nämligen begränsa alla våra handlingar baserat på deras falska klimatrön om koldioxidutsläpp.

Länge leve den hållbara utvecklingen. 

Se dokumentären The Great Global Warming Swindle

 

Referens

Klimatsans

 

 

1 Comment

  1. Det vore nice om du såg mer än bara första avsnittet. Tillsammans mer medveten om den impact människan har på miljöförstöring så kan påverkan av CO2 minska.
    /Namaste

Kommentera