Vill du gästblogga här?

157 total views, 0 views today

VILL DU GÄSTBLOGGA PÅ DENNA BLOGG?
Jag skulle inte ha något emot om någon mer ville gästblogga här. Förutsatt att vi ligger på samma våglängd givetvis 🙂 Ska jag få mer besökare till denna hemsida så behövs det mycket text.

JAG TROR PÅ BÄCKSTRÖM
Drevet gick givetvis när det blev känt att Nicklas Bäckström  testades positivt i dopingkontroll. Det pratades om ”dopingskandal” och annat trams.  Jag tror helt enkelt det var ett misstag och Nicklas Bäckström har mitt fulla stöd

SKICKA PENGAR TILL UKRAINA
Nu kommer Ukraina att tigga och be om pengar från EU och EU kommer givetvis att svara upp. Hur ska Sverige göra då? Jag tycker inte att Sverige ska skänka pengar till Ukraina. 
Ukraina har startat sin egen revolution då får de klara sig själva. EU är inte bara en förbudsstat utan även en bidragsstat. Det skulle inte förvåna mig om Sverige skickar några miljoner/miljarder. Jag tycker det är fel princip att göra så. Det kommer antagligen bli många nationer som vill gå med i EU för att få allmosor. Och lydiga ”kloka” Sverige kommer att hala upp plånboken.  EU kommer att föda massan och de rika länderna kommer att få betala för de lägre stående länderna. EU-kommissionen har givetvis lovat att ställa upp med pengar. Det är dags att lämna EU.

250 MILJONER I BIDRAG TILL UGANDA FRÅN SVERIGE BÖR STOPPAS
Anders Borg ska till Uganda och snacka bögsex. Nåja, inte riktigt men det lär bli ämnet när han kommer dit på besök. Sverige betalar 250 miljoner kronor varje år till Uganda i bistånd. Har vi inte en bra anledning till att dra tillbaks dessa pengar nu? Jag är ingen förkämpe för gaypar men jag är en förkämpe för att Sverige bör sänka sitt bistånd utomlands. Ge pengarna till oss svenskar istället.

yamaha elgitarr
Min elgitarr. Modell äldre men den funkar. Det är en Yamaha.

VAD HÄNDER IDAG DÅ FÖR MIG?
Idag blir det att betala alla dessa räkningar. Sedan blir det nog att studera css. Förmodligen ska jag börja jobba på ett nytt blogginlägg. Sedan ska jag söka några jobb. Jag ska få ett till extrajobb snart – ett jobb som publikvärd. Sedan ska jag göra några städjobb. På kvällen blir dte troligtvis att jag spelar på elgitarren. Jag håller på att göra en egen låt och det är imponerande vilket lång tid det tar att göra en låt. Det som är lika viktigt är att dokumentera hela låten när jag är färdig med den. Annars glömmer jag bort den till nästa vecka. jJag dokumenterar på dokument vilka ackord som är med i låten, jag antecknar allt möjligt. Sedan spelar jag in två versioner av låten i mp3 format. En version är långsam så att jag kan höra hur jag spelar. Jag har också video-dokumenterat låten. Dvs. jag har spelat in hur jag tar ackorden på gitarren. 

 

Ha en bra dag/Janne

4 Comments

 1. Janne, du verkar vara en låginkomsttagare, skulle inte du tycka det var skönt om de med mer pengar kunde hjälpa dig tex med skattelättander för dig osv?

  Förstår inte hur du kan se ner på bidrag när du är en av de i Sverige som skulle kunna dra nytta av de inhemska bidragen. Förklara gärna hur du ser paradoxen.

 2. Nästa gång du är oförskämd och kallar mig låginkomsttagare eller liknande så kommer jag inte att publicera ditt inlägg.Förutom det så snackar du i gåtor.Kom med konkreta exempel eller kom inte med något alls.

 3. Tycker du att det är en förolämpning att bli kallad låginkomsttagare? Det är jag själv, och ser inget fel i det. Menade verkligen ingenting illa, men sett till dina jobb verkar du kanske inte ha det så ”rikt” ställt i kassan? Men vad vet jag, du kanske tjänar en väldig massa pengar.

  Vad jag menar är att Sverige är ett rikt land som bidrar till att hjälpa fattigare länder, precis på samma sätt kan rika i Sverige hjälpa oss ”fattiga” med tex sjukvård, detta genom att de betalar in bra mycket mer än både du och jag i skatteapparaten. Hänger du med?

  Min fråga är alltså, hur kan du som … ej höginkomsttagare gnälla på att Sverige hjälper andra, fattigare, länder att komma på fötter? Och, du förstår väl att Sveriges bidragspengar till Ukraina (som förövrigt inte kommer skickas) inte är pengar som annars skulle hamnat i din ficka? Utan bidragspengar är öronmärkta i budgeten, de går inte till Jans matkassa liksom. Bara nyfiken på hur du ser det hela.

  Mvh

 4. Det är givetvis inte fel att skicka pengar till Ukraina. Problemet är att EU har fått för mycket makt.Detta kommer att resultera i att mina skattepengar går till nationer som t.ex. Ukraina. Om EU vill ge Ukraina pengar, ok med mig , så länge som det inte är mina pengar. Men i grund och botten så är det ju mina skattepengar som hamnar i Ukraina eftersom Sverige betalar 30 miljarder kronor varje år i medlemsavgift till EU.Det är mest därför jag är emot det hela.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.