Vill du bli fotograferad gratis?

gratis bilder
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

gratis fotografering fota
Gratis fotografering

 

 

FOTOGRAFERAD GRATIS
Vill du bli fotograferad gratis? Jag rekommenderar sidan Modellbilder.se. På Modellbilder.se träffas modeller och fotografer och man kan söka att få bli fotograferad gratis. Jag själv brukar använda sidan och än så länge har det gått bra och jag har fått många fina gratisfoton som annars hade kostat skjortan. Du behöver heller inte betala någon avgift för att vara medlem på siten. Jag kan givetvis inte garantera något men det är värt att testa tycker jag. Men som sagt, söker du att bli fotograferad gratis så kan Modellbilder.se vara ett alternativ att prova.

 

SÖNDAG
Då blev det söndag då. Denna dag blir väl ungefär som gårdagen. Jag ska pyssla med lägenheten lite på morgonen och sedan sticker jag till kyrkan och studerar vidare. Har jag tid över så ska jag studera lite programmering. Jag behöver ett förvaringsskåp till min lägenhet. Jag har typ 1 000 prylar som ligger i en hög på golvet just nu. Jag ska åka och kolla på ett ställe där de säljer begagnade möbler.

 

 

gratis bilder
Jag blev fotograferad i somras via modellbilder.se

 

Foton:

https://www.flickr.com/photos/mlazarevski/

 

 

Kommentera