VALRÖRELSEN 2018

Juli 2018

När sparkar valrörelsen för 2018 igång? Ja inte vet jag. Min egen valrörelse för 2018 blir nog ganska blygsam. Jag kommer att skriva en artikel om varje parti och berätta varför jag ska rösta/inte rösta på just det partiet. Mycket mer spännande än så blir nog inte min valrörelse för 2018.

En aspekt av  valrörelsen för 2018 kommer att bestå utav att globalisten Stefan Löfven kastar ut sig skällsord mot Sverigedemokraterna. SD kommer att betecknas som fascister, nazister osv. Eller kanske är det så att SD sponsras av Ryssland? Löfven verkar ju se ryssar överallt nu för tiden. Samtidigt så håller Löfven på att köra landet i botten med sin verklighetsfrånvända flyktingpolitik, sin vurm för att höja skatter, sin vurm för den falska Agendan 2030, för sina fejkade klimatskatter och sin strävan att skänka bort Sverige till globalismen.

När jag tittar på tv-program och debattprogram så slås jag ofta av det faktum att det väldigt ofta bara är en sida som får förekomma i tv-rutan eller att just den sidan förekommer oftare.  Politisk korrekthet har högsta prioritet och  alternativa synpunkter smutskastas eller vinklas sönder. SVT  är en mycket partisk företeelse.

Har ni sett hur vissa nyhetsuppläsare har börjat T-A-L-A  T-Y-D-L-I-G-A-R-E. Detta tydliga talande är givetvis till för att flyktingarna och de nyanlända ska lära sig svenska bättre.

Gammelmedia och hela etablissemanget kommer givetvis att kalla allting för ”fejknyheter” eller för ”högerpopulism”. Om högerpopulism innebär att gilla sitt eget land så kan jag erkänna att jag är högerpopulist. Det sägs att fake news var det som ledde till Brexit och Trump men det håller jag inte med om. Det som hände var att FOLKET fick säga sitt istället för de toppstyrda medierna – och folket ville annorlunda än etablissemanget (gudskelov)

Lycka till med valrörelsen för 2018.

2 Comments

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.