ÅTERVÄNDANDE IS-TERRORISTER

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Augusti 2017

Allteftersom IS krymper i Mellanöstern så innebär det att de svenska IS-terrorister som har varit och krigat nere i Mellanöstern  kommer  att komma hem till Sverige. Nyligen så har svenska IS-krigare tillfångatagits. Vad kommer då att ske när dessa IS-krigare återvänder hem till Sverige?

Jag satt precis och såg på Aktuellt och där var Morgan Johansson och svarade på frågor. Nyhetsankaret frågade vad som nu kommer att ske när dessa återvändande IS-krigare kommer tillbaks till Sverige. Morgan Johansson sade att man skulle ”stärka bevakningen” på dessa återvändare. Man skulle ”stärka kommunerna” så att de skulle vara förberedda. Man skulle upprätta ett ”kompetenscenter” för att utbilda folk. Myndigheterna skulle även ”utbyta information mellan varandra”. osv.

Med andra ord så kommer man inte att göra någonting alls. IS-krigarna kommer att komma hem och få promenera omkring som om ingenting har hänt, även fast många av dem med stor sannolikhet har mord på sitt samvete.

Vi hade ett terrordåd i Sverige för inte så länge sedan. Hur många terrordåd ska vi ha i Sverige innan Morgan Johansson burar in IS-krigarna? Hur många svenskar ska dö? Ännu intressantare blir det när man vet att dessa IS-krigare har fått instruktioner att utföra terrordåd på hemmaplan.

Men för Morgan Johansson räcker det med att ”stärka kommunikationen”. Man ska ”ständigt bevaka”. Man ska upprätta ett ”kompetenscenter” osv.

Jag kommer inte allt att bli förvånad om Morgon & Co efterapar Mona Sahlin. Man kommer att ge IS-terroristerna, inte bara fri lejd, utan förtur i bostadskön, livslångt försörjningsstöd, subventionerad terapi etc.

Det man skulle göra är givetvis att haffa dem vid gränsen och inte släppa ut dem från finkan. Eller så skulle man göra som i England och upphäva IS-terroristernas medborgarskap.

Välkommen till Sverige.

Kommentera